Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
miss hostesa

Pogledajte najljepše! Miss ATP Umaga je Miroslava Bernat

atp umag
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/11
26.07.2013.
u 09:41

Spektakularnim vatrometom sinoć je održan središnji događaj zabavnog programa teniskog turnira u Umagu

Velikim vatrometom sinoć je u Umagu završen izbor za Miss hostesa 24. Vegeta Croatia Opena. Lentu najljepše ponijela je 18-godišnja Miroslava Bernat, učenica zagrebačke matematičke gimnazije. Miroslava se bavi atletikom i badmintonom, a na godinu planira upisati medicinu.

Prema odluci žirija, prva pratilja Miss hostesa je Josipa Dragun, 20-godišnja Vinkovčanka koja studira biologiju na osječkom Sveučilištu, a druga pratilja je 22-godišnja Porečanka Selma Selimović, studentica Pravnog fakulteta u Rijeci. Sve tri djevojke ove su godine prvi put radile kao hostese na umaškom turniru.

Žiri fotografa izabrao je za Miss fotogeničnosti 19-godišnju Nicole Mesaroš iz Rijeke, studenticu Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije. U finalu izbora za Miss hostesa natjecalo se 12 djevojaka, od ukupno 150 hostesa koliko ih radi na turniru.

Izbor za Miss hostesa središnji je događaj zabavnog programa ATP-a Umag i kao i svake godine privukao je velik broj znatiželjnika.

>>Ove ljepotice pomažu tenisačima na turniru u Umagu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije