Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svečanost u HNK

VIDEO Najbolji trenuci s dodjele: Luka Modrić javio se iz Madrida, na pozornicu stigla i Mia Dimšić

Foto: Pixsell kolaž
1/53
19.03.2022.
u 08:00

Ako ste kojim slučajem propustili izravni prijenos na Prvom programu HTV-a mi smo izdvojili neke od najboljih trenutaka s ovogodišnje dodjele u kojoj smo odabrali dobitnike u osam kategorija.

Iza nas je svečana dodjela 28. Večernjakove ruže koja se i ove godine održala u zagrebačkom HNK. Zabave ni ovog puta nije nedostajalo kao i emotivnih i smiješnih trenutaka za koje su zaslužni naši prezenteri i dobitnici kao i voditelji Doris Pinčić i Duško Ćurlić koji su suvereno vodili ovu svečanu dodjelu najprestižnije medijske nagrade. Ako ste kojim slučajem propustili izravni prijenos na Prvom programu HTV-a mi smo izdvojili neke od najboljih trenutaka s ovogodišnje dodjele u kojoj smo odabrali dobitnike u osam kategorija, a svojim glazbenim nastupima ovu dodjelu su uveličali Zlatan Stipišić Gibonni, Matija Cvek, Nina Badrić, grupa Silente i kao gost iznenađenja - pobjednica Dore Mia Dimšić. Veliko iznenađenje okupljenima, ali i gledateljima pred malim ekranima priredio je i Luka Modrić koji se javio video vezom iz Madrida i zajedno s izbornikom Zlatkom Dalićem najavio nominirane u kategoriji Glazbenik godine.

POGLEDAJTE VIDEO Na 28. Večernjakovoj ruži dodijeljene su nagrade najboljima u 2021. godini

U kategoriji radijske emisije godine pobjedu je odnijela emisija '2 U 1', a Večernjakova ruža za novo lice godine  pripala je Valentini Baus i Dini Golešu voditeljima dnevnika Nove TV. Digitalna ruža ove godine dodijeljena je ekipi serije 'Teini dnevnici' , dok je radijska osoba godine Sanja Brajković.TV emisija godine je 'Doba Uskoka, a u kategoriji glumačko ostvarenje godine pobjedu je odnijela Mirjana Bohanec Vidović.TV osoba godine po mišljenju publike je Tin Kovačić .Večernjakovu ružu za glazbeno ostvarenje godine odnio je Petar Grašo.

Svakako, neki od sjajnih trenutaka s dodjele bio je i nastup plesne skupine Ivone Perkov koja je izvela koreografiju na pjesmu Wild Dances, ukrajinske pobjednice Eurosonga 2004. godine, Ruslane, a sve u znak podrške Ukrajini. 

A naravno, i za kraj nas je video pozivom razveselio i nogometaš Luka Modrić koji je baš po čitateljima Večernjeg lista proglašen najboljim nogometašem u zadnjih 50 godina. Luka se javio iz Madrida svom 'šefu', kako ga je nazvao, Zlatku Daliću koji je prezentirao posljednju kategoriju - glazbenika godine.

A druge sjajne trenutke i sve propušteno pogledajte u našoj galeriji: 

1/53

Ključne riječi

Komentara 2

ZA
zarko815
09:23 20.03.2022.

Gobac. ella... prava su slika ovog vašara ruža

Avatar babinjak1984
babinjak1984
13:03 20.03.2022.

Platio porez???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije