Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa gesta

Pogledajte kojim je darom lovkinja iz 'Potjere' iznenadila Tarika Filipovića

Foto: tomislav miletić/pixsell
1/4
16.01.2019.
u 11:25

Morana Zibar na buvljaku je kupila značku omiljenog Tarikova nogometnog kluba Čelik iz njegove Zenice.

Glumac i voditelj "Potjere" Tarik Filipović veliki je obožavatelj nogometnog kluba Čelik iz rodne mu Zenice.

Često to spominje i u samoj "Potjeri", pa ga je lovkinja Morana Zibar jako usrećila kad mu je darovala značku omiljenog kluba.

"Značka NK Čelik... A volim ga od šeste godine dok je bio FK Čelik... Hvala mojoj lovkinji Morani Zibar koja nađe ovo blago na buvljaku i kupi ga  za mene. Jedna ogromna ljubav koja nema ljudske obrise... Crveno-crno srce je moje", napisao je Tarik na Instagramu uz fotografiju dara. 

 

 

U komentarima su se uskoro oglasili i njegovi obožavatelji iz rodnog mu grada koji dijele istu ljubav prema nogometnom klubu Čelik.

"Crno, Crveno srce zeničko. Volim te Čelik. Tarik Filipović nas nikada nije iznevjerio. Bravo Tarik. Volimo te", pisalo je tako u jednom od komentara.

Pogledajte gdje su i što sada rade nekad poznate tv voditeljice i urednice

Komentara 11

MA
maloprekosutra
12:11 16.01.2019.

Zenica 1990. 25% a danas 2,5% hrvata !

SX
sudbina x
11:45 16.01.2019.

Kako sad to, pa do nedavno je Tarik tvrdio kako je veliki navijač dinama i hrvatske reprezentacije...Ode on iz Bosne ali Bosna iz njega nikako...

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
12:44 16.01.2019.

Za vrijeme rata je imao 20-ak godina, zar nije branio Zenicu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije