Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjećate li ih se?

Pogledajte kako su Željka Klemenčić i Tomislav Špiček izgledali u prvoj sezoni showa

Foto: RTL
1/11
18.10.2019.
u 22:30

Ovaj kulinarski duo je 2014. godine sjeo za sudački stolac i ocjenjivao prve kandidate te tako započeo zajedničku televizijsku karijeru u RTL-ovu omiljenom kulinarskom showu.

Ususret sedmoj sezoni showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', koja počinje s prikazivanjem u ponedjeljak, 21. listopada u 21:15 sati na RTL-u, prisjetili smo se kako su Željka Klemenčić i Tomislav Špiček izgledali u prvoj sezoni.  Naime, oni su bili prvi žiri ove RTL-ove kulinarske emisije te su upravo oni kušali, komentirali i ocjenjivali jela prvih kandidata u showu. 

- Stvarno mi je drago što se vratila jer Željku volim kao osobu. Zajedno smo radili i u prvoj sezoni te se jako dobro poznajemo i nadopunjavamo u emisiji jer imamo slična razmišljanja. Tako da već znam što od nje mogu očekivati i u ovoj sezoni - otkrio je Špiček koji se veseli što je ponovno u žiriju zajedno sa Željkom i Ivanom Pažaninom.

- Tomek i ja se poznajemo otprije i uvijek smo se dobro slagali na snimanjima. Kasnije nam se u žiriju pridružio Ivan i moram priznati da su Špiček i Pažanin ekipa s kojom sam kliknula do kraja. Najprirodnije mi je bilo vratiti se i s njima odraditi novu sezonu jer sam tu na domaćem terenu - kazala je Željka, koja jedva čeka vidjeti što su im ovosezonski kandidati pripremili.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije