Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doček 2015.

Pogledajte kako su najluđu noć u godini provele slavne ljepotice

nova godina
Foto: Instagram
1/8
01.01.2015.
u 20:10

Selena Gomez partijala je u društvu prijatelja, Beyonce se zabavljala novogodišnjim rekvizitima, a Hillary Duff priuštila si je beauty sleep

Uz obilje smijeha i dobre zabave svjetske zvijezde ispratile su 2014. godinu.

Pjevačica Selena Gomez Novu godinu dočekala je u Dubaiju gdje joj se pridružila manekenka Gigi Hadid. Djevojke su pozirale u novogodišnjim haljinama sjedeći u pijesku i pri tome u prvi plan stavile duge i vitke noge. 

Osim Selene i Gigi novogodišnju noć u Dubaiju provela je i sestra Kim Kardashian, Kendal Jenner, koja je na pijesku uživala u društvu prijatelja.

Slavna Beyonce doma se odlično zabavljala na kućnom tulumu uz novogodišnje rekvizite, dok je pjevačica Katy Perry s društvom uživala u veseloj vožnji javnim prijevozom.

Hillary Duff umjesto novogodišnjeg tulumarenja odlučila se za beauty sleep, a Britney Spears novogodišnju čestitku iskoristila je za poziv na humanitarnu donaciju za pomoć djeci oboljeloj od raka.

>>Seve zakopčana do grla, Rozga istaknula vitke noge

>>Ove slavne dame pokazale su svoja prirodna izdanja i ostavile bez daha!

>>Beyonce se za Božić nagradila vilom vrijednom 85 milijuna dolara

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
23:53 01.01.2015.

slavne vise manje, ali ljepotice???pa jeste li pogledali fotografije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije