Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
batmanov zakleti neprijatelj

Pogledajte kako poznati glumac izgleda kao Joker!

Foto: DPA/PIXELL
1/3
17.09.2018.
u 15:27

Glumac u filmu utjelovljuje popularnog zločinca iz stripova, a na slici na kojoj još nije u maski potpisan je samo kao Arthur.

Redatelj Todd Phillips na instagramu je podijelio prvi vizual Joaquina Phoenixa iz nadolazećeg, samostalnog filma o jednom od najpopularnijih zločinaca iz stripova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Arthur.

A post shared by Todd Phillips (@toddphillips1) on

 

Phoenix u ovom filmu utjelovljuje Jokera, a na slici na kojoj još nije u maski potpisan je samo kao Arthur. Već je ranije ove godine najavljeno da će se Phoenixov lik zvati Arthur Fleck. Radnja filma će se odvijati oko toga kako je Joker zapravo postao Batmanov zakleti neprijatelj, lik kojeg su već na filmu utjelovili Jack Nicholson, Heath Ledger, a nedavno i Jared Leto.

Film koji željno iščekuju svi fanovi Batman stripova producirat će Martin Scorsese, a redatelj je navodno bio inspiriran i njegovim ranijim filmovima među kojima su Kralj komedije i Taksist.

Izašao je i video u kojem možemo vidjeti kako Joaquin izgleda udubljen u ulogu.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije