Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladi violončelist

Pogledajte kako je Stjepan Hauser izgledao kad je imao 16 godina

Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/8
20.09.2018.
u 12:53

Bio si jako sladak. Ti i tvoj talent starite kao i dobro vino, poručili su mu obožavatelji.

Stjepan Hauser, naš proslavljeni violončelist i član 2Cellosa, objavio je na Instagramu snimku svog nastupa staru 16 godina.

 Već tada, kao 16-godišnjak, Stjepan je svirao s mnogo strasti i energično, a primijetili su to u komentarima i njegovi obožavatelji.

– Gledala sam taj koncert u crkvi sv. Franje u Puli, već smo i tu pustili suzu koju si kao klinac pobudio sviranjem. Bio si jako sladak. Ti i tvoj talent starite kao i dobro vino. Od početka je bilo jasno da je u pitanju puno više od "još jednog  violončelista" – napisali su mu obožavatelji.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

16 years old Stjepan ;)

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

 

Stjepan zadnjih tjedana često objavljuje videosnimke na kojima u društvu jedne djevojke pjeva pjesme pokojnog Olivera Dragojevića.

Šuška se kako nakon Jelen Rozge zgodni violončelist ljubi pijanisticu Lolu Astanovu. Lola je bila gošća na njegovu nedavnom koncertu u Puli, a objavio je i njihove zajedničke romantične fotografije koje su i potaknule ove glasine. 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Golum
Golum
13:17 20.09.2018.

Pesko

Avatar krcedolac
krcedolac
13:10 20.09.2018.

Napišite prvi komentar!....napisao.

Avatar abraham73
abraham73
13:39 20.09.2018.

Ovi su uvukli satanizam u klasicnu muziku gicaju ko demonizovani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije