Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Emotivan bez susprezanja

Pogledajte kako je ovaj dečko rasplakao Šabana

Foto: Screenshot/YouTube
1/3
18.02.2019.
u 09:45

Kada je natjecatelj počeo pjevati, Šaban se uskoro rasplakao, a poslije njega i Jelena Karleuša.

Tragična vijest o nesretnoj smrti kralja narodne glazbe Šabana Šaulića potresla je cijelu regiju.

O njemu govore kao o velikom profesionalcu, ali i o čovjeku koji se nije susprezao od emocija. Svaki stih ispunio je velikim emocijama, a fanovi su uz njega plakali i veselili se. Srpski mediji prisjetili su se epizode popularnog showa Zvezde Granda iz 2015. godine, gdje se Šaban kao član žirija rasplakao čuvši glas Elvina Čavkića.

Kada je natjecatelj počeo pjevati, Šaban se uskoro rasplakao, a poslije njega i Jelena Karleuša. Snimka koja ima više od 6 milijuna pregleda sadrži brojne komentare Šaulićevih fanova koji se opraštaju od njega.

– Ljudi moji, ovo je neviđeno, diva pa plače – rekla je Marija Šerifović šaljivo kad je Karleuša zaplakala. – On plače, ja plačem. – rekla je Jelena. Podsjetimo, Šaban Šaulić (68) poginuo je jučer u ranim jutarnjim satima u automobilskoj nesreći u Njemačkoj pri povratku s koncerta iz Bielefelda. 

Pogledajte izjave nakon proglašenja pobjednika Dore 2019.

 

Ključne riječi

Komentara 2

RE
Really
10:17 18.02.2019.

Ma daj molim te...bitne hrvatske vijesti

FU
furest
10:24 18.02.2019.

tko je taj Saban? neki saman?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije