Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOSIPOVA DRAGA

Pogledajte kako je Nikolina iz 'Ljubavi na selu' otpjevala veliki hit

Ljubav je na selu
Foto: RTL
1/6
30.05.2018.
u 15:34

Najpoznatija natjecateljica ovogodišnje sezone popularnog showa na karaokama je otpjevala 'My Heart Will Go On2 i još jednom pokazala koliko uživa u glazbi

Najpoznatija natjecatljica ovogodišnje sezone Ljubavi na selu je Nikolina Cvek iz Pule, koja je zavela simpatičnog Josipa Ćiritovića iz Benkovca.

Nikolina i Josip su u showu često razmjenjivali nježnosti,a Nikolina je isticala kako voli glazbu. Stoga fanove showa nije iznenadilo kada se na Facebooku proširila njena snimka kako u jednom klubu na karaoke pjeva "My Heart Will Go On".

Video je objavljen na stranici "Dnevna doza ljubavi na selu",a  vrlo brzo je dobio više od 1000 lajkova.

Ljubav je na selu
1/49
Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
15:45 30.05.2018.

Uredniku ove emisije treba dat momentalni otkaz. Koristit mentalno nesposobne osobe u emisiji je zlocin, o moralu necu ni pricati. sram vas bilo!

Avatar Zloćo Mlađi
Zloćo Mlađi
17:56 30.05.2018.

Idioti iskorištavaju retardirane ljude.

Avatar comandante
comandante
19:25 30.05.2018.

kako vas nije sramota ismijavati se ljudima... kakva je to emisija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije