Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neprepoznatljiv

Pogledajte kako je Modni mačak izgledao prije deset godina

Marko Grubnić
Foto: Instagram
1/8
26.03.2019.
u 18:02

Modni mačak, Marko Grubnić, stilist koji pleše u 'Plesu sa zvijezdama' prije deset godina izgledao je potpuno drugačije.

Kad je mačkasto zakoračio na hrvatsku scenu prije nešto više od deset godina, stilist Marko Grubnić izgledao je potpuno drugačije. Sam je sebi dao nadimak Modni mačak, a u tada najpopularnijoj showbizz emisiji 'Red Carpet' se redovito pojavljivao.

Foto: Screenshot/YouTube

Jednom prilikom su ga čak nazvali hrvatskom Jelenom Karleušom, a Grubnić je to prihvatio kao kompliment i ponosio se činjenicom što poznaje srpsku pjevačicu o kojoj se tada nije puno znalo. Nije mu dugo trebalo da se razgoliti za naslovnicu jednog časopisa, što mu je zbog reakcija javnosti donijelo ogromnu popluranost koja mu je jako godila.

Foto: Screenshot/YouTube

Gledajući njegove današnje fotografije i uspoređujući ih s onima otprije deset godina, uistinu je nemoguće ne primijetiti uočljive promjene. Njegovo lice i uši izgledaju drugačije nego prije, i to ne samo na fotografijama koje obožava obrađivati u Photoshopu.

Modni mačak se rasplesao u emisiji 'Ples sa zvijezdama', a u prošloj epizodi morao se s partnericom Elom Vuković boriti za ostanak u showu.

Pogledajte tko sve pleše u novoj sezoni 'Plesa sa zvijezdama'.

Komentara 9

HE
hr.eu
18:21 26.03.2019.

Jadan li je i nesretan. Nije on kriv što je bolestan u glavu.

Avatar Apsalar
Apsalar
18:23 26.03.2019.

"popluranost"?! Upravo tako i izgleda - poplurano. Ne zna se tko je više zbrčkan VL ili to plastično zuboblješteće nešto. ...e da ste bar prve mačiće u vodu bacili....

Avatar Santo_Cavernicolo
Santo_Cavernicolo
18:27 26.03.2019.

Nadam se da će se jednog dana gay mačak udati za Nevena Ciganovića (ili ovaj za njega) i da će živjeti dugo i sretno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije