Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatreno ludilo

Pogledajte kako Antonija Blaće na bageru u centru Zagreba slavi uspjeh naših

Foto: Instagram/Wanda Nara
1/4
16.07.2018.
u 12:44

Voditeljica je tijekom cijelog Svjetskog prvenstva bila jedna od vatrenijih navijačica

RTL-ova voditeljica Antonija Blaće bila je jedna od vatrenijih navijačica tijekom ovog SP-a, a kako je proslavila srebro naše reprezentacije podijelila je s obožavateljima na Instagramu.

S prijateljima i suprugom slavila je u jednom kafiću u centru i kada je utakmica završila slavlje se preselilo i na ulicu gdje se Antonija pridružila veseloj grupi navijača koji su u centar došli na bageru.

- Ti mater, ja sam na bageru - napisala je Antonija uz video na kojem s veselim i raspjevanim navijačima na bageru kliče: Hrvatska prvak svijeta! Čestitala je i Vatrenima na borbi i poručila im da su junaci.

 

 

Ti mater, ja sam na bageru!!!! 🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace) on

 

- Ova borba, ovo srce, ova ljubav! Junaci naši! Kakav doček ćemo vam pripremiti!!! Volimo vas i obožavamo. Čudo ste napravili! Nema zamjerke. Samo ponos! Mi smo pobijedili kako god okreneš! - napisala je Antonija uz fotografiju naših Vatrenih. 

>>Pogledajte kako slave naši nogometaši osvojeno srebro

Ključne riječi

Komentara 4

GV
golub Vaso
13:03 16.07.2018.

iritantna provincijalka

ZA
Zagy154
15:02 16.07.2018.

samopromocija više nego Hrvatska na srcu

DU
Deleted user
17:02 16.07.2018.

ta će ona slavit...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije