Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenađenje

Pogledajte fotografije s Jovanova 'vjenčanja', mladenka nije Paulina...

Foto: Danijel Živković
1/8
18.03.2019.
u 12:15

Jovan, zvijezda jubilarne sezone showa "Ljubav je na selu", snimio je reklamnu kampanju u kojoj je glumio mladoženju.

Farmer desete sezone showa "Ljubav je na selu", Jovan Karapandža u finalnoj epizodi završio je u vatrenom zagrljaju s Paulinom Tomčić, ali poslije je rekao kako se te večeri ništa nije dogodilo između njega i Pauline.

Jovan tako na kraju nije završio ni s jednom od djevojaka koje su boravile na njegovoj farmi pa nas je iznenadilo kada smo na Facebook profilu Danijel photography vidjeli fotografije na kojima je Jovan u odijelu snimljen u zagrljaju s nepoznatom djevojkom u vjenčanici. 

Zagrljeni i sretni mladoženja Jovan i njegova mladenka pozirali su fotografu Danijelu Živkoviću, ali samo za potrebe snimanja jedne reklamne kampanje. 

Omiljeni farmer iz jubilarne sezone showa još uvijek je slobodan, drage djevojke! 

 

Komentara 9

JO
joed
12:27 18.03.2019.

Ne znam kome je on omiljeni,pa tip je katastrofa.

Avatar VinkoL
VinkoL
13:33 18.03.2019.

Da se ženil Štef, ili Stipe, kladim se da o tome ne bi pisali. Ali zemljak iz "otadžbine", mora to bre na portal .sr, kaj ne?

Avatar hahamuha
hahamuha
12:59 18.03.2019.

kako nas ovi iz VL zamaraju sa nekakvim Jovanima, valjda jer su i oni sami od nekog oca 'Jovana', "yugo-mešani" mislim...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije