Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
romantični horor

Pogledajte 'Bejbi', novi spot Psihomodo Popa

Bejbi
PR FOTO
06.04.2014.
u 19:47

Drugi spot s albuma Čiribu Čiriba za "Psihiće" je režirao njihov vjerni suradnik Radislav Jovanov Gonzo. U glavnoj je ulozi Judita Franković

Psihomodo Pop su završili snimanje videospota za novi singl "Bejbi". To je drugi videospot s novog albuma "Čiribu Čiriba", a kameru u ruke Psihići su ponovno prepustili svom dugogodišnjem suradniku i prijatelju Radislavu Jovanovu Gonzu, koji je ujedno režirao i Donnu.

U glavnoj ulozi ponovno se pojavljuje mlada glumica Judita Franković koja je utjelovila novu psihomodo heroinu Donnu. Drugi je to dio trilogije koji prati singlove s albuma, a nakon zavođenja u prvom spotu, sada Gobac i Judita prolaze kroz pravu romantičnu horor priču. Ljubavno gugutanje postepeno se pretvara u svađu u kojoj udarci padaju na sve strane, tako da glavni akteri završavaju polomljenih kostiju, u gipsu i Šancovom ovratniku, sa štakama.

-Danas kada je sve prolazno, kratkotrajno i potrošno, rad sa Psihomodo Popom pravi je gušt! Njihova mi priča dokazuje da vrijeme ne mora i ne smije ugasiti ljubav prema životu i poslu, strast, razumijevanje, uživanje... Prekrasna sunčana nedjelja u prekrasnom stanu u Ilici, s prekrasnim ljudima - napravili smo jedan pre....ludi  psiho.....modo  s...pot :-) '' izjavila je glavna akterica videospota Judita Franković.

Videospot će biti predstavljen uoči velikog koncerta u Domu sportova 11. travnja, kojim će bend obilježiti 30 godina postojanja benda, te uz velike hitove starijeg datuma predstaviti i pjesme sa najnovijeg 10. studijskog albuma "Čiribu Čiriba".

Komentara 2

BA
baniček
21:14 06.04.2014.

oni su trebali prestat djelovat još 1990., nisu ništa izdali vrijedno spomena, sve sami debakl....

Avatar billybull
billybull
08:15 07.04.2014.

ok, prvi put e govorimo o plagijatu, nego o kopiji.....psihomodopop napreduje....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije