Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tepa mu

Pogađate? Maja Šuput u videu otkrila nadimak za sina Blooma, zove ga po luksuznoj trgovini

Foto: Instagram
1/15
12.04.2021.
u 10:16

Poznato je da Maja voli modne brendove pa je tako i torba za pelene koju je nosila na fotografiji iz šetnje marke Gucci i cijena joj iznosi 7644 kuna.

Pjevačica Maja Šuput (41) sina Blooma rodila je prije nešto manje od mjesec dana, a od tada gotovo svakodnevno pratiteljima na društvenim mrežama pokazuje koliko su ona i suprug Nenad Tatarinov uživljeni u roditeljsku ulogu. Čak i prije dolaska malog Blooma na svijet, Maja je pokazivala kako se zajednički pripremaju za to. Tako smo vidjeli Nenada kako spaja krevetić, kako i gdje je kupila veliki ormar za sina, robicu, itd.

Prije nekoliko dana objavila je i prvu fotografiju iz šetnje sa sinom u kojoj je maja bila ležerno obučena, a nova snimka otkrila je i kako Maja tepa sinu zanimljivim nadimkom. 

Pjevačica je objavila niz snimki iz svog doma na kojima se moglo vidjeti kako Nenad sastavlja sjedalice za sinčića, a u jednoj od njih Maja kaže: "Gospodin Bloomingdales, što vi kažete na ovo? Tata je danas jako brz s novim gadgetom za našeg Blooma". Inače, Bloomingdales je američki lanac luksuznih robnih kuća.

Foto: FIBA/Screenshot

Poznato je da Maja voli modne brendove pa je tako i torba za pelene koju je nosila na fotografiji iz šetnje marke Gucci i cijena joj iznosi 7644 kuna. Maja se pohvalila kako je Bloom već dobio puno personaliziranih poklona poput dekice sa svojim imenom, a među darovima se tako našao i srebrni češalj luksuznog brenda Tiffany&Co čija je cijena 1600 kuna. 

VIDEO>> Zbog ljubavi princ Philip odrekao se vjere i zahladio odnos s obitelji

Ključne riječi

Komentara 30

Avatar dr. Evil
dr. Evil
16:31 12.04.2021.

Jel centar za socijalnu skrb čita ove retke? Jel radi netko tamo?

ZV
zvorano01
13:20 12.04.2021.

Izgleda da će socijalna služba u ovom slučaju imati puno posla. Mališa već sada nema ono malo mira što mu treba. Koliko je to daleko od psihičkog zlostavljanja djeteta? Zar zbog ovisnosti roditelja o medijskoj pažnji?? Gdje je Veljača koja sve zna?

DU
Deleted user
11:59 12.04.2021.

Od kada je zadnji puta bila takva promidžba nećijeg sina prošlo je 2020 godina i 3 mjeseca, žena se zvala Marija, a dijete Isus.Toćno je da su sva djeca anđeli, ali ali Marija i Maja imaju samo prvo slovo isto, ostalo se ne slaže.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije