Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Starta u subotu

Počinje Supertalent: Maja Šuput nije mogla odoljeti posebnom rekvizitu

Foto: Nova TV
1/3
21.09.2022.
u 21:45

Rachel će na prvi pogled oduševiti svojim ženstvenim izdanjem u kostimu prepunom šljokica, no voditelji Igor i Frano razbježat će se po pozornici nakon što će u njezinoj ruci ugledati bič.

Prva epizoda devete sezone 'Supertalenta' na rasporedu je u subotu, 24. rujna, a osmero talentiranih kandidata stat će na pozornicu s ciljem da svojim uvježbanim točkama impresioniraju žiri i izbore prolaz u idući krug natjecanja. Iako žiri nestrpljivo čeka nove nastupe, dokaz da nikada ne mogu biti u potpunosti spremni za ono što ih čeka bit će kandidatkinja Rachel Belle Barum koja iz Njemačke stiže na pozornicu Supertalenta s vrlo posebnim talentom.

„Ja sam drugačiji tip umjetnika i nadam se da ću zabaviti publiku na vrlo poseban i originalan način. Definitivno će biti malo riskantno, ali i zabavno!“, najavljuje Rachel koja obožava biti pred kamerama, a na velikoj pozornici osjeća se kao kod kuće jer je odrasla s ocem kaskaderom i majkom televizijskom glumicom.

Rachel će na prvi pogled oduševiti svojim ženstvenim izdanjem u kostimu prepunom šljokica, no voditelji Igor i Frano razbježat će se po pozornici nakon što će u njezinoj ruci ugledati bič. „Ovo je nešto novo“, zaključit će Bilman koji će se ubrzo uz novog člana žirija Fabijana naći na pozornici u ulozi Rachelinog asistenta.

Nakon što će Rachel ubrzati puls muškom dijelu žirija uzbudljivim i opasnim trikovima bičem, na pozornici će joj se pridružiti i Maja Šuput koja će se iz prve ruke uvjeriti da rukovanje ovim rekvizitom nije nimalo jednostavno.

Hoće li Rachelin neobičan talent biti dovoljan da joj osigura mjesto u idućem krugu natjecanja te koji će član žirija najbolje svladati rukovanje bičem, doznajte u subotu na Novoj TV!

Ključne riječi

Komentara 1

DA
Daniel05041986
23:21 21.09.2022.

Strava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije