Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Zagrebu

Počelo suđenje obožavatelju koji je uhodio Ninu Badrić: 'Pozvonio na vrata stana u Zagrebu. Šokiralo me to'

Foto: instagram
1/8
10.03.2021.
u 14:30

Ukazivao joj se pod prozorima stanova i hotela od Zagreba, preko Brača, do Hvara, a pratio ju je i po trgovinama.

Na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu započelo je suđenje umirovljenom vozaču Iliji M. (57) koji već godinama uhodi pjevačicu Ninu Badrić. Na njezinim koncertima je bio uvijek u prvim redovima, ali opsjednutost pjevačicom postala je intenzivnija u kolovozu 2018. Dvije godine nakon dobio je kaznenu prijavu za nametljivo ponašanje, zbog čega je danas bio u Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu, piše Jutarnji list. Tužiteljstvo za obožavatelja popularne pjevačice traži osam mjeseci zatvora uvjetno na tri godine. Ukazivao joj se pod prozorima stanova i hotela od Zagreba, preko Brača, do Hvara, a pratio ju je i po trgovinama.

- Jednom mi je otvorila vrata. Čekao sam je i vidio da je to ona. Ponudio sam joj neke svoje radove, na što mi je odgovorila da ona sama piše pjesme. Ja sam samo htio da ona vidi moj rad jer mi je draga i kao žena i kao glazbenica. S njom sam imao velike zamisli, bez obzira na to bi li to bilo kroz muško-ženski odnos ili onaj profesionalni - kazao je Ilija i dodao kako joj je u poštanskom sandučiću ostavio jednu pjesmu koja govori o njoj.

- Slao sam joj svašta u kaslić, ali ne znam je li to pročitala. Bilo bi mi drago da konačno sazna što mislim o njoj i mislim da netko tko je zaljubljen u nju možda stopira moje poruke - smatra Ilija.

Foto: Instagram screenshot

Njegovo ponašanje izazvalo je nelagodu kod naše pjevačice koja ga je prijavila za uznemiravanje. I to pet godina nakon što ga je primijetila na svojim profilima na društvenim mrežama gdje joj je često ostavljao ljubavne poruke. - Nedugo nakon toga sam na svojim koncertima uz binu uočila starijeg muškarca, izrazito prosijede kose, srednjeg stasa i koji je svojim izgledom odskakao od mlađe publike. Prije dvije godine mi je pozvonio na vrata stana u Zagrebu. Šokiralo me to. Donio mi je neke pjesme, ali se ne sjećam je li išta posebno govorio. Samo je u mene zurio. To me izrazito prestrašilo, osobito jer sam ga prepoznala s koncerata. Rekla sam mu da s njim ne želim nikakav kontakt, da mi prestane nositi pjesme i pisati mi te da mi više ne dolazi jer da ću ga prijaviti policiji.

Unatoč tome, u lipnju 2019. snimala sam spot u Jelsi, a prije toga sam u Bolu imala koncert te sam ga susrela po izlasku iz hotela. Užasno sam se prepala. Nisam mu se obraćala. Nakon toga sam provela nekoliko dana u svojoj kući u Jelsi te sam ga primijetila kako sjedi na zidiću ispred kuće - otkrila je Nina Badrić istražiteljima.

Posljednjih mjeseci pjevačica ga je često znala vidjeti kako hoda ispred njezinog zagrebačkog stana. - Osim što je često hodao mojom ulicom, išao je u iste dućane kao i ja, trčao je mojom ulicom i cijelo vrijeme zurio u moje prozore. Bila sam užasno uznemirena i prestrašena. Zatvarala sam prozore da me ne vidi, a najviše me uznemirilo što je doznao moje adrese. Pogledala sam njegov profil na Facebooku. Bio je prepun mojih slika i pjesama. Jezivo. Kulminacija je bila u srpnju i kolovozu 2020. kad sam ga vidjela na zidiću u Jelsi preko puta moje kuće. Ništa nije puno govorio, već je samo zurio u mene staklenim pogledom - rekla je pjevačica u svom iskazu.

Na snazi su mjere opreza pa je vozaču izrečena mjera zabrane prilaska pjevačici na manje od 200 metara, a na istoj distanci mora biti i od njezina doma. Za komentar smo upitali i Ninu Badrić koja do zaključenja ovog teksta nije odgovorila na naš poziv.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar šaka_jada
šaka_jada
14:56 10.03.2021.

željna pažnje! ocvala! i ovo će marketniški kapitalizariti!

YE
Yeah
15:12 10.03.2021.

Opsesivno se zaljubio... pozvat lika na chevape bez frizure i sminke i dobro podrignut pa bi ga pustilo.

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
14:40 10.03.2021.

"S njom sam imao velike zamisli, bez obzira na to bi li to bilo kroz muško-ženski odnos ili onaj profesionalni" 🤣🤣🤣 Iako naoko smiješno, zapravo je jezivo 😖 Zamisli lika, potpuno odlipija od stvarnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije