Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomalo licemjerno

Pobjegli su iz Engleske jer su ih mediji pratili u stopu, a sad Netflix snima reality s Meghan i Harryjem

Buckingham Palace garden party
Foto: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL
1/8
29.09.2020.
u 10:14

Sljedeća tri mjeseca princa i njegovu suprugu Netflixove kamere će pratiti u stopu.

Kada su Meghan Markle i princ Harry s Netflixom potpisali ugovor vrijedan 112 milijuna funti svi su očekivali kako će se Meghan prihvatiti redateljske palice i napraviti dokumentarac o zaštiti okoliša ili sličnoj temi i problematici. Meghan i Harry sigurno su i htjeli napraviti materijal koji bi usmjerio pažnju na probleme u ekologiji i veliki jaz u društvu između bogatih i siromašnih, ali Netflix dokumentaraca na ovu temu ima dovoljno, a ima i dovoljan broj takvih emisija u kojima upravo svjetski poznate osobe upozoravaju na najveće probleme danas.

Netflix želi publici predstaviti tko su zapravo Meghan i Harry i zato će snimati reality o njima i kamere će tri mjeseca pratiti u stopu britanskog princa i njegovu suprugu. Kako kaže izvor blizak paru, ovaj reality će biti usmjeren na njihov humanitarni rad i neće toliko otkrivati o njihovom privatnom životu, ali će svakako biti i dijelova koji su snimljeni u njihovom domu i taj dio Meghan i Harry neće izbjeći. Svi se pitaju zašto su odjednom princ i njegova supruga odlučili javnosti dati uvid u svoj život kad su baš zbog toga pobjegli iz Velike Britanije i napustili su kraljevsku obitelj jer nisu željeli da im život bude pod povećalom javnosti.

Sada neprestano traže pažnju javnosti i mnogi ih smatraju licemjernima i ne razumiju zašto se tako ponašaju. Izvor blizak paru kaže kako Meghan želi ljudima predstaviti svoje pravo lice, želi da svi upoznaju pravu Meghan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije