Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALEN ABRAMOVIĆ

Pobjednik 'Života na vagi': Pokrećem kanal na YouTubeu na kojem ću prenositi svoje iskustvo

Alen Abramović
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/4
20.11.2018.
u 07:00

Njegovi bližnji još uvijek ne vjeruju koliko se transformirao, a on je sretan što je sudjelovanjem u showu otkrio da može biti discipliniran kada su u pitanju prehrana i tjelovježba i sada trenira svaki dan

Alen Abramović ostvario je nevjerojatan uspjeh u showu “Život na vagi”. Ovaj 46-godišnjak iz Zagreba u show je ušao s 181,3 kilograma i bio je najteži kandidat sezone, a u finalu je vaga pokazala da je izgubio 86,4 kilograma i pao na 94,9 kg što mu je donijelo pobjedu i novčanu nagradu od 150 tisuća kuna.

Nisam više trom

S Alenom smo razgovarali nakon finala kad su se dojmovi oko pobjede polako slegli, a on nam je otkrio motive svojeg ulaska u RTL-ov show, kako namjerava potrošiti osvojeni novac i kako su reagirali njegovi bližnji na njegovu transformaciju.

– Glavni motiv zbog kojeg sam se prijavio u show bio je da vratim svoje zdravlje i smršavim. Imao sam osjećaj da sam dotaknuo dno života i napokon priznao sebi da mi treba pomoć, da ne mogu sve sam – objašnjava nam Alen.

Priznaje da je u trenutku prijave u “Život na vagi” bio u svojoj najgoroj fazi.

– Bila je to najgora faza, kilogrami su eskalirali posljednjih godinu i pol, a sve vjerojatno zbog usporenog rada štitnjače što sam otkrio tek kada sam ušao u show i odradio liječničke preglede – kaže Alen.

Nakon izlaska iz showa ponovno je bio na liječničkom pregledu i zadovoljan je onim što su mu liječnici rekli.

– Zdravlje je apsolutno fantastično po svim parametrima – zadovoljan je Alen. Sretni su i njegovi bližnji i prijatelji zbog njegova gubitka kilograma i još ne vjeruju da je to on.

– Svi su oduševljeni i dan-danas me proučavaju i pipkaju da bi provjerili jesam li to uistinu ja – kaže pobjednik showa. Pitamo ga što ga je najviše usrećilo u cijelom procesu gubitka kilograma.

– Najviše me usrećilo to što se sada osjećam zdravo i poletno. Nisam više trom, a i sretan sam što sam otkrio neke stvari o sebi koje nisam znao, na primjer da sam jako discipliniran ako to želim – odgovara nam Alen i dodaje da mu se stil života sasvim promijenio.

Pogledajte galeriju s finalne emisije 'Života na vagi':

Alen Abramović
1/60

– Više nemam potrebu za nezdravim grickalicama koje sam prije showa konzumirao u velikim količinama, vježbam svaki dan što prije nisam i pridržavam se osnovnih pravila o prehrani za koje prije nisam ni znao – zadovoljno govori. Stara odjeća sada mu je prevelika i podijelio ju je onima kojima je potrebna, a sada konačno stane u odjeću u koju prije nije mogao.

Planovi o tome kako će potrošiti novac od nagrade su sljedeći.

– Dio novca potrošit ću na putovanje, dio na uređenje stana i na šoping – otkriva nam planove Alen.

Prijave za četvrtu sezonu

To nisu jedini planovi koje ima, svoje iskustvo namjerava pretočiti u jedan lifestyle kanal na YouTubeu koji je ovako zamislio:

– Cilj mi je napraviti lifestyle kanal na kojem bih sve one koje to zanima zabavio i educirao, od zdravlja i prehrane preko muzike i filmova do mode, sve uz dobru dozu humora.

Dječački mu je san okušati se i u glumi i pjevanju i nada se da će biti vremena za to, ali sada mu je prioritet kanal na YouTubeu kojim bi drugima prenio svoje iskustvo.

Za sve koji imaju probleme kakve je nekad imao Alen dobra je vijest da RTL kreće s prijavama za četvrtu sezonu showa “Život na vagi”.

Pogledajte emisiju u kojoj Sanja Žuljević objašnjava kako u trominutnom treningu napraviti efikasnu vježbu: 

 

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Proleter
Proleter
07:39 20.11.2018.

Barišiću je život na vagi doslovno spasio život. Život na vagi je jedini reality show koji ima nekog smisla za razliku od ostalih emisija tog tipa u kojima mahom dominiraju iskompleksirani bijednici.

PO
PozdravizIstre
08:32 20.11.2018.

Svaka cast i cestitke pobjedniku! Nije lako izgubiti 2 kile a kamoli 90! Samo naprijed i odrzavaj kilazu...

AN
AnteKino
10:04 20.11.2018.

Super baš mi drago zbog ovih bivših buca , umjesto ovakvih vijesti sigurno bi za koju god bili na str umrlih ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije