Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTEZ ZA RESPEKT

Pobjednik Supertalenta ispunio obećanje: Evo što je učinio s osvojenim novcem

Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/6
11.05.2019.
u 08:50

Denis je malim pacijentima održao koncert i veseli se prvoj sljedećoj prilici kada će se opet susresti i zajedno zapjevati.

U slučaju da Denis pobijedi u Supertalentu, odlučili smo pola novca donirati bolesnoj djeci i djeci s invaliditetom u Hrvatskoj, a drugi dio donirat ćemo Roditeljskoj kući u Sarajevu – obećao je pred kraj Supertalenta Nebojša Barta, otac talentiranog mladog glazbenika Denisa koji je na kraju i pobijedio u showu Nove TV, a obećanje koje je dao počeo je i ispunjavati.


 

Jučer je Denis u društvu tate Nebojše posjetio Specijalnu bolnicu za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra da bi im uručio ček od 20 tisuća kuna, ali i razveselio mališane pjesmom.

– Odlučili smo se na bolnicu u Bistri jer se brine o djeci s teškim invaliditetom koja veći dio svojeg života provedu upravo u ovoj bolnici. Nadam se da je ovo tek početak naše pomoći jer Denis namjerava i dalje prikupljati sredstva za ovu bolnicu i kad god mu se pruži prilika za njih će nastupati i prikupljati sredstva – rekao nam je tata Nebojša prije Denisova nastupa u bolnici u Gornjoj Bistri.

Odmah nakon nastupa u Bistri otputovali su u Novu Gradišku gdje je Denisa čekao novi nastup za osobe s invaliditetom. – Početkom lipnja Denis će posjetiti i Roditeljsku kuću u Sarajevu i pomoći će im, a nakon toga nastavljamo dalje pomagati potrebitima – govori nam Nebojša koji najbolje zna s kakvim se sve problemima susreću roditelji čija su djeca bolesna jer njegov Denis je slijep, ima epilepsiju i autizam. Ne skriva da bi i njihovoj obitelji bilo lakše da su uz imali pomoć drugih.

– Ako želite nešto postići u životu, invaliditet vas ne treba sprečavati u tome. Denis je primjer da se sve može uz puno volje i truda, a mi roditeljima i djeci čija su djeca bolesna želimo njegovim primjerom i pomoći dati nadu – kaže nam Nebojša i dodaje:

– Mi smo počeli od nule i znamo koliko znači tuđa pomoć, ne želimo biti sebični, nego novcem od nagrade koju je Denis osvojio želimo pomoći i drugima – iskreno će Nebojša. Denis će nakon nastupa u Novoj Gradiški otići u studio gdje ga čeka snimanje novih pjesama, a veseli ga i što će opet svirati na ulici.

– Denis je prvi registrirani ulični pjevač u Bosni i Hercegovini i njegovi nastupi uvijek su atrakcija koja razveseli sve prolaznike – hvali Nebojša svojeg Denisa čija je pobjednička izvedba “Vratio sam se, živote” Kemala Montena u showu “Supertalent” svima izmamila suze.

Ključne riječi

Komentara 2

RD
robert.dujmovic73
09:58 11.05.2019.

Vrh politike kao i lokalni na tecaj kod ovoga DEČKA....švicarska nam ne bi bila ni do koljena

SY
syl88364
10:57 11.05.2019.

Google sada plaća $ 17000 do $ 22000 mjesečno za rad na mreži od kuće. Pridružio sam se ovom poslu prije 2 mjeseca i zaradio sam $ 20544 u prvom mjesecu od ovog posla. ------->>>>> www.WebJob33.Com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije