Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova žena

Pobjednica 'Superpara' nakon showa potpuno promijenila imidž!

Foto: RTL
1/5
07.07.2019.
u 11:39

Iako i dalje uživaju u mirnom obiteljskom životu, te nisu javno aktivni na društvenim mrežama, objavili su zajedničku fotku na Instagramu, a Jana je otkrila da je potpuno promijenila frizuru te postala platinasta plavuša.

Jana i Miroslav Premužić krajem travnja su postali prvi 'Superpar' u Hrvatskoj i osvojili 124.200 kuna. 

Iako i dalje uživaju u mirnom obiteljskom životu, te nisu javno aktivni na društvenim mrežama, objavili su zajedničku fotku na Instagramu, a Jana je otkrila da je potpuno promijenila frizuru te postala platinasta plavuša.

Foto: Instagram Asos

- Da, malo sam promijenila frizuru. Prije sam imala pramenove, sada sam skroz plava - rekla je Jana za RTL.hr

Premužići žive u obiteljskoj kući u Garešnici, s dvoje djece, sinom Dominikom i kćeri Sandrom. Imaju i dva psa, boksera Mašu i patuljastog pinča Pepu.

Jana je za Story otkrila kako im je motiv ulaska u show bio lako zarađen novac u mjesec dana. Rekla je kako je jako ponosna što kod kuće ima muškarca kao Miroslava i da je on zvijer.

Njezina majka u Hrvatskoj već 20 godina ima tvrtku za proizvodnju akvarija i terarija. Kaže da su se upoznali preko supruga njezine sestre, koja je u Garešnici udana već desetak godina. Miroslav joj je, kaže, prišao u noćnom izlasku. On tvrdi da se kemija između njih odmah osjetila te da su mu se svidjele sve njezine karakteristike. Očarala ga je i izgledom, priznaje.

– Tada je bila još mršavija, mišićavija, ali i dalje je zgodna i izazovna, i nakon dva porođaja – kazao je Miroslav. Jana je rekla kako joj se svidjelo što je niži od nje i da je bio najljepši muškarac u Garešnici.

Pogledajte koji su parovi ostali prijatelji nakon razvoda:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije