Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TESS HOLLIDAY

Plus size manekenka šokirala javnost: slikala se gola u kadi s djetetom

Tess Holliday
Foto: Press Association/PIXSELL
1/5
22.07.2018.
u 17:45

'- Kad imaš sastanke i snimanja cijeli dan i odlučiš se za opuštajuću kupku prije nego što počne kaos. Ali onda tvoje dijete vidi kako se pokušavaš ušunjati u kupaonicu i vrišti dok ga ne pustiš u kadu - napisala je uz crno-bijelu fotografiju - i izazvala puno negativnih komentara

Plus size model Tess Holliday (33) postala je poznata zahvaljujući pokretu "body positivity" i svojim izjavama kada su u pitanju standardi ljepote. Posljednjom objavom na Instagramu zaista je sve ostavila bez teksta.

Naime, manekenka je objavila fotografiju na kojoj se gola opušta u kadi, a s njom je i njen dvogodišnji sin Bowie.

- Kad imaš sastanke i snimanja cijeli dan i odlučiš se za opuštajuću kupku prije nego što počne kaos. Ali onda tvoje dijete vidi kako se pokušavaš ušunjati u kupaonicu i vrišti dok ga ne pustiš u kadu - napisala je uz crno-bijelu fotografiju.

 

When you have meetings & filming at your house all day, & decide to take a nice, relaxing bath before the chaos starts... but then your toddler sees you trying to sneak into the bathroom & screams until you let him take a bath with you. Normally it wouldn’t be an issue, but I have a tattoo on my leg that can’t get wet- but hey, I might be fat, but I’m flexible AF. 😈😛(Also he screamed for 5 mins after this was taken because I wouldn’t let him play with the razor you see him grabbing 🤷🏻‍♀️) This photo isn’t “flattering”, but I don’t care. I’m proud of my body, & what it’s capable of & how funny & ridiculous my life/motherhood is. ✌🏻 #thisismotherhood #effyourbeautystandards

A post shared by T E S S 🔥 (@tessholliday) on

Kako bi napravila mjesta za sinčića Tess je podigla jednu nogu na kadu

- Možda sam debela, ali sam fleksibilna - dodala je.

Iako fotografija djeluje opuštajuće, to nije bilo tako. Njen sin je, priznala je vrištao dok su se slikali i želio je igrati se brijačem.

Komentari su se nizali, a nju su uglavnom osudili zbog toga što je napravila. Zbog toga je vrlo brzo ostala bez puno pratitelja.

Tess Holliday
1/7

Komentara 18

Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
18:18 22.07.2018.

Koji je tek šok kada preživjela? :P

RI
rikavac
20:26 22.07.2018.

Lipe ti gospe pa koje nju karo i dijete napeavio? Pa treba manj od 20 kg samo da je izvrnes a kako doc do one stvari samo taj zna kako je uspio!

VO
vorda400
17:54 22.07.2018.

Gdje je sad Greenpeace da vrati ovog kita u more dok ga kitolovci nisu skužili da je nasukan Nek me netko ispravi ali umjesto da se potiče ljude da ne žderu sve živo i mrtvo oni izmisle modnu liniju za debele i još imaju manekenke koje to reklamiraju kao nešto poželjno i normalno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije