Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supertalent

Plesna skupina Atomic Dance Factory nadmašila prvi nastup

supertalent
Marko Lukunić / Pixsell
28.11.2009.
u 16:55

Zvijezde plešu na svoj način, a Atomic Dance Factory na plesnom podiju stvara bajke. Njihov maštovit nastup u polufinalu Supertalenta publiku je, jednako kao i žiri, ostavio u šoku.

Zvijezde plešu na svoj način, a Atomic Dance Factory na plesnom podiju stvara bajke. Njihov maštovit nastup u polufinalu Supertalenta publiku je, jednako kao i žiri, ostavio u šoku, s velikim upitnikom nad onim što je 14 vrlo talentiranih plesača svojim performansom htjelo reći.

– Nakon odlične izvedbe Pianoplayera na audiciji, mnogi su od nas očekivali u polufinalu nešto u tome stilu. Ali mi smo krenuli sasvim drugim putem, predvidljivost je za nas strogo zabranjena. Važno nam je bilo pokazati da je u svemu, pa i u plesu, važan eksperiment, iznenađenje, makar se to svidjelo samo nekima, a ne svima - objasnio nam je glavni šef i koreograf plesne skupine Atomic Dance Factory, 26-godišnji Saša Krnetić, koji sa svojim plesnim pričama baš nikoga ne ostavlja hladnokrvnim.

Ideja za koreografiju na nimalo plesnu pjesmu “Crawling” Linkin Parka sinula mu je, kaže, dok se vozio u autu kroz idilični Gorski kotar. Tad je poželio napraviti nešto na plesnom podiju što će publiku potaknuti na razmišljanje.
– Nikad ne idem putem koji ljudi očekuju od mene. Sve nas katkad proganjaju demoni, oni spavaju u nama, samo je pitanje hoćemo li im se i kako uspjeti oduprijeti - tu smo priču otplesali u Supertalentu objašnjava Saša.

Drugi je plesni maestro skupine koji jednako razmišlja i jedva čeka nastup u finalu 22-godišnji Luka Matić.
– Već imamo dvije odlične ideje, samo ne znamo koju odabrati. Sinoć nakon prolaska u finale nismo slavili, jer su nam svima misli bile fokusirane na sutrašnji trening - priznaje Luka koji uz ostala tri dečka čini manjinu u talentiranoj plesnoj ekipi. Glavnu riječ ima deset cura od kojih je najmlađa Lora navršila tek 12 godina.
– Rijetko se porječkamo, ako se i to dogodi tu je šef Saša da nam smiri strasti - zaključuje Luka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije