Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavljenička parada

Plesat će se punih 24 sata na rođendanu zagrebačkog CFSN-a

DJ
Foto: PR FOTO
01.04.2014.
u 09:51

Slavljenička parada u znaku brojke XII ovoga puta seli u klub Mikser, i to u subotu, 05. travnja. Kroz 24 sata u Mikseru će nastupiti čak 30 DJ-eva

Jedna od najdugovječnijih zagrebačkih ekipa koja djeluje kao CFSN kolektiv nedavno je obilježila svoju XII. godišnjicu kako i priliči statusu na domaćoj klupskoj sceni – u punom i rasplesanom Sirupu uz mladog i perspektivnog HNNY-ja, sve do 8.30 sati.

Kako je rastjerati posjetitelje u jutarnjim satima bila nemoguća misija, ekipa je odlučila organizirati drugi dio godišnjice i produžiti ga do 11 sati.

Ako ni to ne bude dovoljno, web streaming će trajati puna 24 sata, stoga se dobroj zabavi ne nazire kraj.

Slavljenička parada u znaku brojke XII ovoga puta seli u klub Mikser, i to u subotu, 05. travnja. Kroz 24 sata u Mikseru će nastupiti čak 30 DJ-eva:

Herzel, Æon, itch, phillipe, Funk Guru, Burek DJs, Mack Julia, Arsen Pavešić, Mario Novak, Novell, Cookie, Koolade, Qwerty, Jogarde, Jan Becele, Ivna F., Sergio, Basta, Jin San, Digitron Sound, Luka Eterović, MaJah, Lucija, Maja Pa, Frendova soba DJs i mnogi drugi.

Cijena ulaznice je 40 kuna, a ona za after party iznosi 25 kuna. Preko dana je ulaz besplatan.

>>Festival po mjeri hedonista i ljubitelja elektronskog zvuka

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije