Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plavi orkestar

Ekskluzivan nastup! Miljenici svih generacija spremaju pravi spektakl u Zagrebu

Foto: Promo
1/4
19.02.2020.
u 21:19

Zahvaljujući jedinstvenom i prepoznatljivom stilu, Plavi orkestar u karijeri dužoj od tri desetljeća nerijetko je nazivan "kulturnim fenomenom'', kao i ''Beatlesima'' ovih prostora.

Nakon najvećih pozornica regija, po kojima nastupaju od samog svog osnutka, daleke 1983. godine, jedan od najpopularnijih, najomiljenijih i najdugovječnijih bendova s ovih prostora, Plavi orkestar, ovog će se petka zagrebačkoj publici predstaviti i kroz ekskluzivni klupski koncert naziva 'Plavi orkestar.tulum.ba'.

U intimnoj atmosferi popularnog zagrebačkog kluba Mint club & more, bend koji spaja publiku svih generacija, izvest će svoje najveće hitove poput „Bolje biti pijan nego star“, „Suada“, „Sava tiho teče“, „Kaja“ i mnoge druge nastale u njihovoj bogatoj karijeri, a kojih se i danas rado prisjećaju i oni koji su na njima odrasli, kao i oni nešto mlađi, do kojih su ovi bezvremenski hitovi prelazili generacijski.

Zahvaljujući jedinstvenom i prepoznatljivom stilu, Plavi orkestar u karijeri dužoj od tri desetljeća nerijetko je nazivan "kulturnim fenomenom'', kao i ''Beatlesima'' ovih prostora. Njihove pjesme duboko su usidrene u glazbenu pop kulturu, u mnogima bude skrivene uspomene, stoga ne čudi da ih na svakom koncertu od početka do kraja izvode u isti glas s publikom.

''Nevjerojatno da u Zagrebu svaki naš sljedeći koncert bude sve bolji, to je stvarno fenomen…'', izjavili su nakon prošlogodišnjeg zagrebačkog koncerta članovi Plavog orkestra, što je najbolja pozivnica i garancija pravog tuluma.ba u petak, u zagrebačkom klubu Mint club & more.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Trpimir
Trpimir
20:14 20.02.2020.

Srecom da su sva tri narkica iz ekv riknula inace bi i oni isli po stadionima od vardara pa do triglava... Dok je bio rat ni rijeci ni glasa od nijednog od njih onda od mesica/ligunja nadalje se svi probudili s amnezijom i sada prase po dvoranama a ovce placaju. Btw pogledajte frisku frisku...😉 snimkicu zdravkica cole kako dacicu na privatnom partyju pjeva druze tito mi ti se kunemo. 😉 ma ne bi on...😂....jok

Avatar Trpimir
Trpimir
20:09 20.02.2020.

A ovce kesiraju pare... Ugodno sisanje! 😂 Ja ne kuzim sto trebas imat u glavi da za ovo ides platiti koju stotinu kuna geeee 😫😭 A oni malo da ugrabe za pod stare dane 😜

Avatar rubinet
rubinet
13:20 19.02.2020.

Ako je glazba Bijelog dugmeta bila pastirski rock,onda je ovo pastirski pop.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije