Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slaven Knezović

Plašim se da kao policajac ne budem osramoćen

Kud puklo da puklo
Foto: Nova TV
1/2
27.03.2015.
u 16:37

– Igrao sam već i kriminalaca i inspektora pa mi je to blisko, a sada sam se obračunavao sa svim pojavama kriminala u Oštrovcu.

Bez obzira na to gledamo li ga na malim ekranima kao kriminalca ili policijskog inspektora, Slaven Knezović osebujan je glumac koji briljira u svakoj ulozi, a najnovija je ona u omiljenoj humorističnoj seriji "Kud puklo da puklo".

Bosanskohercegovački glumac ovaj je put uskočio u policijsku odoru i stigao u Oštrovac.

Utjelovljuje lik Rakića, strogog gospićkog inspektora u vječnom nadmetanju s kolegom iz postaje.

U Oštrovac je stigao u lovu na Srećka, kojeg glumi Saša Anočić, a igra mačke i miša među njima traje već godinama. Zato inspektor Rakić neće birati sredstva da se Srećka napokon dočepa sada kada shvati da je u Oštrovcu. Prilično je tvrdoglav i ustrajan, a napravit će sve da obavi svoj zadatak, velikim dijelom motiviran i tom konkurencijom s kolegom iz Gospića. Jedino čega se plaši je da kao policajac ne bude osramoćen.

No, Slavenu nije prvi put da odijeva odoru te ističe:

– Igrao sam već i kriminalaca i inspektora pa mi je to blisko, a sada sam se obračunavao sa svim pojavama kriminala u Oštrovcu.

Kako je bilo na snimanju, pitamo ga.

– Zaista sam uživao na setu, ekipa je super, a moja uloga zanimljiva i dobro napisana pa samim time daje mogućnost da se dobro odigra – komentirao je Slaven svoje iskustvo sa seta te dodao kako je jako zadovoljan i pun dojmova.

Knezovića smo nedavno gledali u ratnom filmu "Broj 55" redatelja Kristijana Milića u kojem je glumio mitraljesca Zvonka. Za tu je ulogu, kaže, prošao najbolju, životnu školu jer se borio na bojištima od Dubrovnika do Livna.

 

Moja je uloga zanimljiva i dobro napisana pa mi ju je i lakše bilo dobro odigrati

na strani zakona Bez obzira na to gledamo li ga kao kriminalca ili policajca, Knezović briljira

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije