Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGLEDA BOLJE NEGO IKADA

Slavna pjevačica prije nekoliko mjeseci imala je 45 kilograma više, a sada nitko ne vjeruje da je to ona

Adele
Foto: Instagram
1/8
06.05.2020.
u 10:54

U proteklih godinu dana pjevačica Adele izgubila je čak 45 kilograma.

O njezinoj transformaciji ne prestaje se pričati. Pjevačica Adele ostavlja fanove i kolege u šoku fotografijama na kojima ima čak 45 kilograma manje nego u isto doba prošle godine. Najnovijom fotkom zahvalila se fanovima na rođendanskim čestitkama, a izdanje u maloj crnoj haljini stoji joj odlično.

Adele
1/4

"Wow", "Mora da se šališ", "Taj struk je stanjen", "Izgledaš neopisivo", "Dušo, ne možeš se samo tako pojaviti i reći ništa. Trebamo novu glazbu" stoji u nizu komentara gdje ju obasipaju komplimentima.

Foto: Instagram screenshot

- Hvala vam svima za rođendansku ljubav. Nadam se da ste svi ostali na sigurnom i pri zdravoj pameti u ovom ludom vremenu. Zahvalila bih i svim radnicima koji nas drže na sigurnom riskirajući svoje živote. Vi ste zaista naši anđeli - poručila je 32-godišnjakinja.

Britanska pjevačica prošle godine je potvrdila da se razvodi od supruga Simona Koncekog, a od suda je zatražila da detalje njezine brakorazvodne parnice drži u tajnosti i da nikakve informacije ne puštaju u javnost.

Adele
1/4

Pjevačica i njezin sada bivši suprug  Simon Konecki papire za razvod su predali lani u travnju nakon tri godine braka, a američki i britanski tabloidi pišu kako je ovaj razvod težak između 140 - 170 milijuna dolara te da par nije imao potpisan predbračni ugovor. Poznato je da su se dogovorili kako će imati zajedničko skrbništvo nad sinom Angelom, a o ostalim detaljima brakorazvodne parnice se nagađa. Navodno je Adele svom suprugu kupila i kuću u Los Angelesu blizu svoje kuće kako bi bili što bliže jedno drugome zbog sina. Pjevačica se u LA osjeća bolje nego u Londonu dok njezin suprug milijarder više voli život u Londonu i navodno je i to jedan od detalja oko kojih su se sporili.

Oboje su se složili kako zbog sina ne žele da detalji o njihovom razvodu budu objavljeni u javnosti. 

Pogledajte reakcije dobitnika Večernjakove ruže.

Ključne riječi

Komentara 2

ZE
Zeneka
11:28 06.05.2020.

nebu tu više pjesme ...........

ZE
Zeneka
11:28 06.05.2020.

nebu tu više pjesme ..........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije