Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čudne navike

Pjevačicu Ninu Badrić godinama uhodi muškarac iz Užica

Nina Badrić
Ivana Ivanović
19.12.2012.
u 12:00

Na meti je uhode, ali se, kaže, nosi s tim. Glazbenica kaže da je davno naučila razliku između fana i fanatika

Nina Badrić, Zorica Kondža, Tomislav Mužek i Vlatko Stefanovski preksinoć su na 10. bjelovarskom božićnom gala koncertu uz pratnju Revijskoga orkestra i zbora, kojima je ravnao maestro Alan Bjelinski, oko 1500 posjetitelja uveli u blagdansko ozračje.

Živimo smak svijeta

Čarobnu atmosferu nije pomutilo ni to što se organizator nekoliko dana prije zahvalio najavljenoj američko-zagrebačkoj džezerici Carol Cass, jer nije mogao udovoljiti njezinim, kako je rečeno, egzotičnim željama i uvjetima, kao ni dolazak na koncert uhode Nine Badrić. Naime, izvjesni Užičanin koji pjevačicu u stopu prati kamo god pošla pojavio se i u Bjelovaru. Kada su ga organizatori uočili, preventivno su prije koncerta pozvali i policiju, ali Užičanin ipak nije imao loše namjere.

– Nije lijep osjećaj znati da vas netko stalno prati, a s tom spoznajom živim već godinu i pol. No, razumna sam osoba i napravila sam razliku između fanova i fanatika – rekla je Nina.

Istaknula je da za Božić neće biti usamljena, jer je samoća stanje duha, a ona je, kaže, puna duha i radosti i život gleda s ljepše strane. Ne boji se ni 21. prosinca smatrajući da je sve što danas živimo već smak svijeta.

– Ništa nam nije sveto, prijatelji, brakovi, ljubavi… što je to? – ironično se zapitala poručujući da će Božić provesti s obitelji i prijateljima.

U obitelji Kondža-Banov Božić je oduvijek bio tradicionalan i takav je prenesen na djecu.

– Polnoćka, skromno se počastimo u obitelji, a pozovemo i prijatelje koji su sami. Jer ako ikada, onda na Božić nitko ne smije biti sam – kaže Zorica najavljujući skromne poklone za najbliže.

Božićna želja joj je ljubav.

– Da se maknemo od pritiska svjetskih razmjera. Vrag ne miruje, vreba sa svih strana. Čovjek ne bi trebao prihvaćati sve što mu se nudi, naročito sa Zapada – čvrsta je diva.

Rockerski štih ovogodišnjem koncertu dao je Vlatko Stefanovski, kojega su organizatori, Jazz klub, Grad Bjelovar i TZ BB županije, zvali već nekoliko godina.

Blagdani s obitelji

– Bilo je divno nastupiti u Bjelovaru. Osjećaj je bio odličan. Sada se nadam okupljanju obitelji, a u siječnju me čekaju koncerti s filharmonijama u Monte Carlu, Leipzigu i Londonu – otkrio je Stefanovski, koji je izveo “Amazing Grace” na gitari.

I bjelovarskom zetu i sjajnom lirskom tenoru Tomislavu Mužeku svidjela se kombinacija klasike i pop-glazbe, a prije Božića ga još čekaju koncerti sa Zagrebačkom filharmonijom i onaj u varaždinskoj Glazbenoj školi, pa će, otkrio nam je, blagdane također provesti s obitelji.

Ključne riječi

Komentara 8

IS
istina123
20:57 21.12.2012.

Ebože moj svašta. Budaletino zar nemaš pametnijeg posla.

AL
Alkana
12:19 19.12.2012.

Odličan izbor pjevača!

M3
Miške 3
14:02 19.12.2012.

Ma kako da ne; to priča da je ona kao eto, jako lijepa i važna. Ništa od toga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije