Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon povratka iz Egipta

Pjevačici Riti Ori otkazan je angažman jer se nije držala pravila i nije bila u samoizolaciji

Rita Ora
Foto: Instagram
1/5
11.02.2021.
u 23:00

To nije jedini put da je Rita prekršila zabrane koje su na snazi u Velikoj Britaniji te je tako u studenom tijekom lockdowna slavila rođendan s većom skupinom prijatelja u restoranu.

Pjevačica Rita Ora nije ozbiljno shvatila situaciju s pandemijom koronavirusa i nije se pridržava propisanih odredbi i mjera i zato joj je otkazan angažman u novoj sezoni showa "The Masked Singer" u kojoj je bila članica žirija. Britanski mediji pišu kako se Ora u dva navrata nije ponašala u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama, a prvi put je mjere koje su na snazi u Velikoj Britaniji, prekršila kada je privatnim zrakoplovom otputovala u Egipat kako bi održala koncert.

Po povratku u Veliku Britaniju trebala je ostati u samoizolaciji, ali pjevačica to nije učinila i napravila je i sljedeću veliku grešku. Organizirala je tulum povodom svog rođendana na koji je došao širi krug njezinih prijatelja što se opet kosi sa svim pravilima i epidemiološkim mjerama. Zabava se održala u studenom u restoranu Casa Cruz, a pjevačica se naknadno ispričala javnosti zbog kršenja mjera odlaskom u Egipat i privatnom proslavom rođendana u restoranu.

Produkcija showa jako joj je zamjerila ovako neodgovorno ponašanje i kažu kako ne žele da takva osoba bude njihovo zaštitno lice u ovim vremenima.  Druga verzija priče je da se pjevačica ne vraća u show kao članica žirija jer je dobila jednu još bolju i primamljiviju ponudu da bude članica žirija australske inačice "The Voicea" koji se počinje uskoro snimati. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije