Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet na liječenje

Pjevačica završila na psihijatriji! Prekinula s dečkom, izbila zub treneru

Foto: Profimedia
1/4
07.03.2019.
u 10:25

Izvori bliski pjevačici poriču da je ponovno počela koristiti opijate. – Nije počela opet koristiti droge. Sama se odlučila prijaviti na liječenje. Otišla je na tretman na nekoliko tjedana izvan Los Angelesa – rekao je izvor za People.

Prošle godine u studenome poznata pjevačica Demi Lovato (26) prestala je s liječenjem od ovisnosti u ustanovi, nakon što se u srpnju predozirala. Kako People prenosi, Disneyeva zvijezda sama je odlučila prijaviti se u ustanovu kako bi radila na svom zdravlju.

Izvori bliski pjevačici poriču da je ponovno počela koristiti opijate.
– Nije opet počela uzimati droge. Sama je odlučila prijaviti se na liječenje.Otišla je na liječenje na nekoliko tjedana izvan Los Angelesa – rekao je izvor za People. Demi se trenutačno nalazi kod kuće u L.A.-u. Brine se o sebi i na dobrom je mjestu gdje vježba i sprema se za novu glazbu. Kasno u siječnju Lovato je proslavila šest mjeseci bez opijata, što je podijelila s pratiteljima na Instagram-storyju gdje je ponosno pokazala svoj "trijezni novčić".

Prvi put nakon predoziranja javnosti se obratila 5. kolovoza na društvenim mrežama i izvijestila o svom zdravlju nakon hospitalizacije.

– Oduvijek sam bila transparentna oko svoje ovisnosti. Naučila sam da bolest nije nešto što nestane ili izblijedi s vremenom. To je nešto što moram prebroditi i što još nisam uspjela. Želim zahvaliti dragom Bogu koji me čuva živu i zdravu – napisala je tada pjevačica i u nastavku zahvalila fanovima što su uz nju u takvom teškom razdoblju.

– Sada trebam vremena da zacijelim i fokusiram se na trijeznost i put do oporavka. Ljubav koju ste svi pokazali nikad neću zaboraviti i veselim se danu kad budem mogla reći da sam došla na svoje. Nastavit ću se boriti – zaključila je Lovato.
U utorak je pjevačica na treningu boksa izgledala zdravo i sretno, a svom treneru Jayu Glazeru izbila je jedan zub, izvijestila je u postu na Instagramu.

U pripadajućem videu, Glazer zvoncem oglašava kraj runde i drži svoj polurazbijeni prednji zub.

– Demi mi je izbila zub! – govori on i smije se. Lovato redovito ide u teretanu Ubreakable Performance Center od studenoga prošle godine, a inače posjeduje i plavi pojas u brazilskom jiujitsu. Oporavak je dug, a donedavno joj je podrška bio 27-godišnji dečko Henri Levy, prenosi Daily Mail.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️❤️❤️.

A post shared by Henri Alexander (@henrialexanderlevy) on

Par se razišao nakon četiri mjeseca veze. Prvi put su zajedno viđeni u studenome prošle godine na večeri na kojoj su proslavili Deminih 90 dana bez opijata. 

Ključne riječi

Komentara 8

MA
marcel
12:07 07.03.2019.

to su te moralne veličine američke što mrzedu trumpa...

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
11:41 07.03.2019.

Šteta, taman joj je u zadnjih godinu dana karijera krenula, prvo Echame La Culpa, pa Solo , dvije izvrsne i plesne pop pjesme. Usred droga, okružena mnogima koji drogu žele ponuditi a bez podrške obitelji teško je emocionalno osjetljivoj i nestabilnoj mladoj ženi. Iskreno joj želim brzi oporavak.

IM
Immanuell
10:51 07.03.2019.

Šta nastade od krasne cure.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije