Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ups!

Pjevačica za dlaku izbjegla modnu katastrofu na crvenom tepihu, ali svi su primijetili da nije nosila donje rublje

Foto: profimedia
1/3
03.12.2021.
u 23:00

Leigh-Anne Pinnock za premijeru filma 'Boxing Day' odabrala je odvažnu crnu haljinu.

Riskantan modni potez je povukla pjevačica " 'Little Mixa" Leigh-Anne Pinnock kada je birala outfit za premijeru filma 'Boxing Day'. Crna haljina je uvijek klasik i modni kritičari će često reći kako s takvim odabirom ne možete pogriješiti, ali Pinnock je ova haljina zadala popriličnu glavobolju i u jednom trenutku je zamalo pokazala i previše.

S prednje strane djeluje kako s ovom haljinom ništa ne može poći po zlu, ali visoki prorez na nogama i gola leđa daju joj notu seksepila ali jedan krivi korak i vjetar koji je puhao skoro su pjevačicu doveli u rubriku modne sramote na crvenom tepihu. U zadnji čas je Leigh-Anne rukama primila dio haljine i spriječila da joj se vidi stražnjica, a dok je to radila okupljeni su vidjeli kako ispod haljine ne nosi donje rublje. Dok se 29-godišnja pjevačica na crvenom tepihu borila da joj haljina stoji na mjestu, njezini obožavatelji su joj na Twitteru dijelili komplimente za ovako seksepilni look na crvenom tepihu.

Foto: profimedia

- Bila sam tako nervozna na snimanju, ovo mi je prva uloga u životu i to u tako velikom filmu i nisam htjela nikoga razočarati. Uživala sam u svakoj sekundi na setu i voljela bih jednom godišnje snimiti film jer ovo je nezaboravno iskustvo - izjavila je pjevačica uoči premijere. Ovog ljeta otkrila je kako je rodila blizance i to je s obožavateljima podijelila objavom na Instagramu, a otac njezinih blizanaca je njezin zaručnik i nogometaš Andre Gray.

VIDEO Gledatelji napali Maju Šuput zbog haljine

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije