Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šuška se

Pjevačica više nije solo! Prvo joj je bio utjeha nakon razvoda, a sad imaju nešto više

adele
Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL
1/4
08.10.2019.
u 07:00

Adele se tek nedavno službeno rastala od Simona Koneckog, a prema pisanjima britanskih medija, sreću je našla u zagrljaju jednog repera.

Slavna britanska pjevačica Adele i reper Skepta bili su jedno uz drugo kad su prekinuli svoje bivše veze, a sada britanski mediji pišu kako se iz utjehe rodila ljubav. Povezuje ih mnogo toga - glazba, umjetnost, rodni Tottenham.

- Adele i Skepta su bili jedno uz drugo kada su prekinuli svoje bivše veze. Jako su povezani i među njima definitivno postoji posebna veza. Provode sve više vremena zajedno, a neki njihovi prijatelji se nadaju i predviđaju da će biti divan par - izjavio je izvor za The Sun, a stvar koja to dodatno potvrđuje je i međusobna aktivnost na društvenim mrežama.

Foto: PA/Pixsell

Podsjetimo, Adele je bila u braku sedam godina s menadžerom Simonom s kojim je dobila sina Angela. Skepta je otac jednogodišnje djevojčice i prošle godine je bio u kratkoj vezi s Naomi Campbell.

Nedavno je, kako pišu, Adele svog novog dečka upoznala sa svojim prijateljima - najboljom prijateljicom Laurom i glumcem Jamesom Cordenom

- To što je Skepta upoznala s prijateljima je pozitivan znak. Svi im žele sve najbolje. Tih dvoje ljudi su se pronašli. Oni su godinama bili prijatelji, a nitko nije znao da će njihovo prijateljstvo prerasti u nešto više - navodi dalje izvor.

Još prije nekoliko mjeseci, u travnju, u kratkom priopćenju glasnogovornik pjevačice napisao je kako su se ona i njezin suprug odlučili rastati i da će za sina pokušati brinuti najbolje što mogu te da mole za privatnost. Adele i Simon ne žive zajedno već neko vrijeme, pisali su još prije strani mediji. Isto tako objasnili su da to nitko nije znao i da je ta veza dulje vrijeme bila formalno mrtva. Adele je isto tako navodno već viđena kako ljubi nepoznatog muškarca u New Yorku.

Pogledajte koje zvijezde najviše zarađuju u glazbenoj industriji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije