Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EGIPAT

Pjevačica uhićena jer je u spotu simulirala oralni seks s bananom

Shyma
Foto: Screenshot
19.11.2017.
u 14:22

- Ispričavam se svima koji su vidjeli spot i bili bijesni zbog njega te su sve shvatili na neprikladan način. Nisam mislila da će se ovo sve dogoditi i da će me tako snažno napasti, ja sam samo pjevačica koja je oduvijek sanjala da to postane - napisala je Shyma

Egipatska policija jučer je uhitila pop pjevačicu Shymu jer se u posljednjem video spotu za svoj hit “I Have Issues”  pojavila u donjem rublju, a u jednom trenutku je jedući bananu simulirala oralni seks, piše alarabyia.net.

- Pjevačica Shyma pokazala je loš primjer mladima - rekli su iz policije, no nisu naveli hoće li protiv Shyme podignuti optužnicu.

- Ispričavam se svima koji su vidjeli spot i bili bijesni zbog njega te su sve shvatili na neprikladan način. Nisam mislila da će se ovo sve dogoditi i da će me tako snažno napasti, ja sam samo pjevačica koja je oduvijek sanjala da to postane - napisala je Shyma na društvenim mrežama.

 

عندى ظروف🙈

A post shared by Shyma (@shymafans) on

Inače, vlast predsjednika Abdela Fattah al-Sisija je već nekoliko puta kažnjavala umjetnike zbog nemorala. Prije dvije godine jedna je plesačica dobila godinu dana zatvora zbog plesa u spotu za jednu pjesmu.

VIDEO: Kako ženu dovesti do ludila i do višestrukih orgazama?

Komentara 3

DU
Deleted user
16:09 19.11.2017.

Kakvi snovi u levičarsko-islamističkoj zemlji...

Avatar toxic alien
toxic alien
17:05 19.11.2017.

Ha, ha, ha... Da su zakoni tako strogi na Balkanu, ne bi mnogo pjevacica pjevalo izvan zatvora.

LU
lukivoda
20:11 19.11.2017.

tužila ju banana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije