Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi slom

Pjevačica sve lošije: Prestala uzimati lijekove, a na sudu tvrdi da ju je otac drogirao

Foto: PA/Pixsell
1/5
15.05.2019.
u 08:00

Njezina majka Lynne te je navode negirala. Britney je sada navodno prestala uzimati lijekove koji su joj pomagali stabilizirati ponašanje, tvrde izvori za strane medije.

Američka pjevačica Britney Spears na sudu je izjavila da ju je otac Jamie, koji je nedavno završio u bolnici, tjerao da se drogira, a nakon toga i prijavio u psihijatrijsku kliniku protiv njezine volje, piše The Sun.

Njezina majka Lynne te je navode negirala. Britney je sada navodno prestala uzimati lijekove koji su joj pomagali stabilizirati ponašanje, tvrde izvori za strane medije.

Pjevačičin otac zadužen je za njezinu imovinu i brigu o njoj otkako je prije desetak godina imala slom živaca te joj je dijagnosticiran bipolarni poremećaj.

Iako svaki dan obavještava fanove o svom psihičkom napretku na društvenim mrežama, fanovi u to ne vjeruju te tvrde da ona ne postavlja sama te objave već to netko radi umjesto nje.

Pogledajte koji glumci i voditelji su umrli na snimanju:

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar tituš
tituš
08:23 15.05.2019.

Ugovor sa Đavlom nije lako raskinuti, a lako ga se sklopi i zaključi!

DU
Deleted user
11:16 15.05.2019.

šteta,žao mi. okružena krivim ljudima urušila se pod teretom slave. lešinari,voajeri su joj i spavaću sobu pretvorili u javni prostor a ona se branila pogrešnim "lijekom".

CR
crodux
10:40 15.05.2019.

showbizz i gudro al ne traje dugo, samo jedno traje vječno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije