Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez šminke

Pjevačica se odlučila na radikalno čišćenje organizma pa upozorila fanove

Foto: Instagram screenshot
1/4
22.04.2019.
u 14:45

Tijekom jutarnje šetnje sa psom, Lana Jurčević obratila se na Instagramu svojim pratiteljima i podijelila svoje namjere da se okuša u gladovanju.

Dok je bila u jutarnjoj šetnji sa psom, Lana Jurčević je na Instagramu bez imalo šminke pričala o radikalnoj metodi čišćenja organizma kojoj se planira podvrgnuti.

- Grozno je koliko smo ovisni o toj hrani i sve više i više sam počela proučavati taj 'fasting', ne znam koliko je to uopće na našim područjima poznato. Baš razmišljam da probam to, ovaj tjedan imam koncert u Njemačkoj i ne bih se baš igrala s tim jer ipak je i put i naporno je to i fizički i psihički - rekla je pjevačica i dodala kako nakon Njemačke planira barem pet dana izdržati isključivo na vodi.

Saznavši za to kroz razgovor s jednim Slovencem, Lana je počela istraživati, ali ipak je odlučila upozoriti fanove da ne slijede slijepo njezin primjer.

- Nemojte slušati sad mene, ja to laički ovako govorim. Ako vas zanima, guglajte i nemojte uzimati informacije samo iz jednog izvora, nego iz puno - poručila je 34-godišnja pjevačica i obrazložila kako je potrebno posavjetovati se s doktorom jer je to 'ipak malo opasno'.

Pogledajte koje Hrvatice preferiraju prirodni look.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Untouchable
Untouchable
05:12 23.04.2019.

tko?

DU
Deleted user
08:25 24.04.2019.

bolest u glavi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije