Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentari ne staju

Pjevačica zaprepastila fanove izborom obuće: 'Ovo je tužno, zašto to podržavaš?'

Foto: Profimedia
1/6
02.04.2021.
u 12:00

Naime, Miley je pozirala sa tenisicama koje je u suradnji s umjetničim kolektivom MSCHF dizajnirao reper Lil Nas X. U potplatu svake tenisice, kojih ima 666 komada je jedna kap ljudske krvi, a dolaze s pentagramom i i križem okrenutim naopako.

Pjevačica Miley Cyrus posljednjom je objavom naljutila brojne fanove, koji još uvijek ne prestaju ostavljati negativne komentare na njezinom Twitteru i Instagramu. Naime, Miley je pozirala sa tenisicama koje je u suradnji s umjetničim kolektivom MSCHF dizajnirao reper Lil Nas X.

U potplatu svake tenisice, kojih ima 666 komada je jedna kap ljudske krvi, a dolaze s pentagramom i i križem okrenutim naopako.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

 

Tenisice su izazvale bijes mnogih, pogotovo zato što su umjetnici koristili Nike model Air Max 97. Nike je zbog cijele situacije pokrenuo sudski postupak

Miley je u prijateljskim odnosima s reperom koji je snimio pjesmu s njezinim ocem Billyjem Rayom Cyrusom, pa je jedna od prvih bila u mogućnosti kupiti tenisice koje sada više, zbog sudskog postupka neće moći biti u prodaji. 
Čim je pjevačica objavila fotografije uz status: 'Vidiš li Sotonu?', krenuli su se nizati komentari pratitelja. 

Ovo je tužno", "Ne igraj se s Bogom", "Zar i ti?", "Zašto to podržavaš?", "Otpraćujem te", "Volim te, ali ovo je jedno veliko ne", "Curo, odmah idi čitati Bibliju", pisali su joj.

VIDEO Albina Grčić zapjevala Tick-Tock i Olivera: "Predviđam da ćemo na Eurosongu biti među top 10"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije