Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon prekida

Pjevačica prodaje svoje suze za 12 tisuća dolara

Foto: PA/Pixsell
1/3
23.09.2018.
u 21:17

Noah Cyrus, mlađa sestra Miley Cyrus nakon prekida s reperom Lilom Xanom odlučila je skupiti suze u bočicu i sada ih prodaje

Mlađa sestra pjevačice Miley Cyrus Noah vrijedno radi na promociji albuma. Tako je odlučila unovčiti i nedavni prekid s dvadesetdvogodišnjim reperom Lil Xanom.

Noah je s dečkom prekinula preko društvenih mreža, međusobno su se optuživali za varanje, nakon čega je uplakana snimila video i podijelila ga s fanovima. Mlada glazbenica sakupila svoje suze u bočicu i stavila ih na prodaju po cijeni od 12 tisuća dolara.

- U ovoj bočici sakupljeno je otprilike 12 suza Noah Cyrus koje su posljedica njezine tuge. Ne preporučuje se konzumacija jer su suze
općenito prilično slane i bilo bi jeb..o čudno da pijete tuđe suze, stoji u opisu proizvoda koji se može kupiti na stranici Pizzaslime. 

Njezin novi album nosi ime „Good Cry“ tako da nije mogla napraviti bolju promociju.

Ključne riječi

Komentara 6

SE
serđo12
22:33 23.09.2018.

koja joj je tek cijena za kap vlažnosti va.ine?!

SO
SoloHan
21:38 23.09.2018.

Uvijek kad misliš da je dosegnuto dno novinarstva stručnjaci iz Večernjeg te razuvjere.

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
22:49 23.09.2018.

evo i ja spermu ako hoce ko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije