Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intimna ispovijest

Pjevačica priznala: 'Varala sam muža s prostitutkama'

Foto: PA/Pixsell
1/3
03.09.2018.
u 12:02

Lily Allen kaže da nije ponosna na to, ali nije je ni sram.

Lily Allen otkrila je da je spavala s eskort damama zato što se osjećala "izgubljena i sama" 2014., za vrijeme turneje za svoj treći album Sheezus.

Poznata britanska pjevačica pisala je o svojem iskustvu na Instagramu, objašnjavajući kako je odluku donijela nakon što su neki detalji njezine nove knjige procurili u Daily Mail.

 

 

"Spavala sam s prostitutkama dok sam bila na turneji jer sam bila izgubljena i usamljena i u potrazi za nečim. Nisam ponosna na to, ali nije me ni sram",  rekla je i dodala: "Više to ne radim."

"Daily Mail, naravno, objavit će priču jer im je netko dojavio, a sigurna sam da će oni napisati nešto mnogo gore od onoga kako je  to zapravo bilo. Samo sam vas htjela upozoriti!" napisala je.

Allen se rastala od muža Sama Coopera ranije ove godine nakon što su se razdvojili još 2016. Zajedno imaju dvije kćeri, Ethel i Marnie.


Nedavno je za časopis Vulture, dok je promovirala novi album ''No Shame'', priznala da je Coopera varala na turneji.

Rekla je: "Izgubila sam smisao. Bila sam loša majka i loše sam radila svoj posao. Varala sam muža."

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
13:20 03.09.2018.

karijera u padu pa izmišlja skandale, učila od sevke..

Avatar bukovica.tg
bukovica.tg
12:55 03.09.2018.

ja mislio neka iz antife to je njihova profesija

CR
crodux
13:47 03.09.2018.

kakav je tulum bio dobro da ne laje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije