Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priznala sve simptome

Pjevačica otkrila detalje svoje borbe protiv koronavirusa: 'Postalo je stvarno zastrašujuće'

Foto: Instagram
1/7
09.04.2020.
u 17:56

Pjevačica je pojasnila da joj je sin bio jako, jako bolestan te da je vodio svoj i majčin dnevnik o simptomima.

Poznata pjevačica prošlog je tjedna obznanila na društvenim mrežama da je oboljela od COVIDa-19, a na svom je Instagramu sada progovorila o detaljima njezine borbe s bolešću te kako bi podsjetila ljude kako nitko nije imun.

Pjevačica je snimila razgovor sa svojom prijateljicom i autoricom Jen Pastiloff nakon što je otkrila da su ona i njen trogodišnji sin Jameson nedavno pozitivno testirani na COVID-19. Razgovor je bio dio serije "Chat and Feed" za prikupljanje novca u humanitarne svrhe.

1/5

 Pink je rekla da se prvi put nakon tri tjedna odjenula. "Stvarno mi je trebalo. Hvala na prilici", rekla je.

"Bili smo stvarno, jako bolesni. Moj 3-godišnjak Jameson bio je gore od mene. Proplakala sam mnoge noći i nikad se više nisam molila u životu", objasnila je pjevačica.

"U jednom trenutku pomislila: 'Mislila sam da će su nam obećali da će naša djeca biti u redu, ali to nije zajamčeno. Nema nikog tko je siguran od ovoga ", upozorila je.

Pjevačica je pojasnila da joj je sin bio jako, jako bolestan te da je vodio svoj i majčin dnevnik o simptomima.

"I dalje, tri tjedna kasnije, ima temperaturu 37,7 ili 37,8, a osim uporne groznice, imao je proljev, zatim zatvor, a još je i blijed i bezobličan i letargičan i sve one stvari koje vas plaše kao mamu", priznala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@jenpastiloff in 20 mins! Love chat!!! Live chat!!!!

A post shared by P!NK (@pink) on

Što se nje tiče, pjevačica je rekla da je "prvi put u 30 godina na nebulizatorima".

"Postalo je stvarno, stvarno zastrašujuće. Neću lagati", rekla je.

Do sada se njen suprug Carey Hart i kćer Willow nisu razboljeli. Pink i Jameson otada su se ponovno testirali na virus i bili su negativni.

Pink, čija je majka bila medicinska sestra, donirala je miljun dolara zdravstvenim radnicima za vrijeme pandemije koronavirusa, donosi CNN.

Ključne riječi

Komentara 1

KM
Kmicanakreku
18:22 09.04.2020.

Sada ce svi narcisoidni "celebrity-i" otkriti kako su imali korona virus jer je to sada cool...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije