Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najstrašniji trenuci

Pjevačica o psihičkim problemima: Nisam se mogla ni smijati. Nisam bila sposobna ni za što

Foto: PA/Pixsell
1/6
27.09.2019.
u 21:51

Pjevačici je isto tako uručena nagrada zbog svijesti o problemima s psihičkim zdravljem, ali i zato što je javno govorila o svojim problemima kako bi pomogla drugima.

Prošla godina je za pjevačicu i glumicu Selenu Gomez bila izrazito teška. Zbog psihičkih problema završila je u psihijatrijskoj bolnici, a svoje iskustvo odlučlila je podijeliti na godišnjem okupljanju bolnice McLean.

Pjevačici je isto tako uručena nagrada zbog svijesti o problemima s psihičkim zdravljem, ali i zato što je javno govorila o svojim problemima kako bi pomogla drugima.

- Prošle godine vodila sam tešku borbu sa psihičkim zdravljem i emotivno nisam bila sposobna ni za što. Nisam se mogla ni smijati, čak ni praviti se da izgledam normalno. Imala sam osjećaj da su me bol i anksioznost doslovno preplavili odjednom i to je bio jedan od najstrašnijih trenutaka u mom životu - rekla je Gomez čiji govor je tek sada izašao u javnost. 

Prisjetila se i najtežih trenutaka koje je prošla dok nije dobila pravu dijagnozu.

- Potražila sam pomoć i liječnici su mi dali dijagnozu. Trenutak kada sam dobila tu informaciju za mene je bio podjednako zastrašujući, ali i olakšavajući. Prestrašena sam očito bila jer su napokon potvrđene sve moje sumnje, a olakšanje sam osjetila jer sam napokon doznala zašto sam se toliko godina borila s depresijom i anksioznošću - otkrila je mlada pjevačica.

- No, ne znači da je sve prošlo. Ali mogu reći da sam nakon godinu dana intenzivnog rada sretnija, zdravija i mogu vladati svojim emocijama - rekla je Selena i dobila veliki pljesak publike. 

Pogledajte koji su glumci zbog uloge ugrozili zdravlje:

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije