Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijelom na tri mjesta

Pjevačica Nika Antolos javila se iz bolnice nakon nezgode na Jarunu: 'Čekam operaciju'

Foto: Instagram
1/6
24.05.2022.
u 10:21

Na pjevačicu Niku Antolos proteklog vikenda na Jarunu je naletjela mlada djevojka na biciklu te gurnula njezinu rolu biciklom, nakon čega je Nika pala i ozlijedila se

Pjevačica Nika Antolos proteklog vikenda stradala je tijekom rekreacije na zagrebačkom Jarunu i zaradila prijelom ruke na čak tri mjesta. Na nju je biciklom naletjela jedna ljutita djevojka te gurnula njezinu rolu biciklom nakon čega je Nika pala i ozlijedila se.

O svemu je tada progovorila na svome Instagramu i otkrila što se točno dogodilo.

"Mislila sam da poluprazan Jarun ne može biti tako opasan, ali ljutita mlada djevojka odlučila je da su obje trake njene i gurnula mi rolu biciklom. Nakon sto sam letjela s nogama u zrak, čuvajući kralježnicu i glavu, dočekala sam se na podlakticu. Osim što je kost na desnoj ruci slomljena – slomljena je na tri mjesta i moram na operaciju", napisala je Nika te se zatim obratila djevojci koja ju je gurnula.

"Mila, ti 'živčo guralica', ako ti je loš dan, pliz, pronađi drugu zanimaciju za ispucati se sljedeći put, ovo nije to", poručila joj je. "A cijeloj ekipi iz Draškovićeve – najveća hvala, nema vas svijet", zahvalila je medicinskom timu, a potom se obratila i pratiteljima. "Nadam se da je vaša nedjelja nježnije prošla. P.S. Nosite kacigu i štitnike, nikad ne znaš tko je ljutit", poručila je za kraj uz fotografiju na kojoj leži u krevetu s gipsom na ruci. 

U komentarima su joj pratitelji poželjeli brz oporavak.

"O, Bože dragi… Joj, jako mi je žao, brz oporavak, draga Nika", poručili su joj.

U ponedjeljak se pjevačica ponovno oglasila na društvenim mrežama i otkrila da se nalazi u bolnici. 

"Čekam operaciju", napisala je Nika na Insta Storyju uz fotografiju iz bolničke sobe u kojoj je smještena. 

Foto: Instagram

Inače, Nika je prije nekoliko dana sa svojim kolegicama Pamelom Ramljak i Nedom Parmać otkrila da će ponovno zajedno pjevati. „Feminnem se vratio!“ napisale su na službenom profilu na Instagramu te dodale hashtag 'Feminnem dok ne preminem'. Popularna grupa sa scene se povukla prije 10 godina, a djevojke su se u međuvremenu posvetile svojim obiteljima i vlastitim karijerama.

Grupa Feminnem predstavljala je Hrvatsku na Euroviziji 2010. godine s pjesmom 'Lako je sve'. Feminnemke su na Euroviziji nastupile i prije toga i to kao predstavnice Bosne i Hercegovine 2005. godine. Grupa je ostala zapamćena po čestoj izmjeni članica, a osnovale su je Neda i Pamela s Ivanom Marić 2004. godine nakon nastupa na natjecanju Nove TV "Hrvatski Idol".

VIDEO Jandroković obradio Konstraktinu pjesmu: 'Zastupnica mora biti zdrava...'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije