Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjećate li se nje?

Tina najavila veliki povratak: 'Bila sam premlada, jako introvertirana, pritisak je bio golem'

Foto: tomislav miletić/pixsell
1/4
14.04.2020.
u 10:35

Riječka glazbenica Tina Vukov vraća se na glazbenu scenu. – Nakon izolacije namjeravam dovršiti album koji sam započela prije nekoliko godina. Mislim da sve dođe na svoje kad treba, forsiranje te baca unatrag – priznala je Tina.

Tina Vukov glazbenu karijeru započela je još u tinejdžerskim danima, a unatoč tome što su svi u njoj vidjeli golemi glazbeni potencijal, Tina se ubrzo nakon proboja na scenu povukla. O razlozima povlačenja, ali i o povratku glazbi, Tina je sada progovorila u  intervjuu za SEEbiz.hr.

– Slušala sam svoje uzore i maštala o pjevačkoj karijeri pa sam s dvanaest godina rekla tati da me odvede u studio, iz nekog razloga sam smatrala da mi je krajnje vrijeme da počnem (smijeh). Vjerojatno je to bilo prerano jer sam bila mlada, jako introvertirana i kad sam se suočila sa stvarnošću scene, pritisak je bio golem. S druge strane, ponosna sam na sve što sam napravila, danas još više nego u tom trenutku – kazala je Tina koja se osvrnula i na planove koji će uslijediti nakon što se smiri situacija s koronavirusom.

Foto: tomislav miletić/pixsell

– Izolacija je i meni bila šok u početku, ali brzo sam se naviknula. Zasad još nisam u depresiji (smijeh), odgovara mi ovakav tempo. Snimke me vesele i zabavljaju i vraćaju me u onaj prvotni stadij pjevanja radi pjevanja, uživanja. Nakon izolacije namjeravam dovršiti album koji sam započela prije nekoliko godina, imam još dosta pjesama u ladici koje čekaju svoje vrijeme. Mislim da sve dođe na svoje kad treba, forsiranje te baca unatrag – priznala je glazbenica koju mnogi pamte i po suradnji s Arsenom Dedićem u pjesmi ''Vraćam se''.

– Posebno sam ponosna na suradnju s Arsenom Dedićem jer ga smatram jednim od naših najboljih umjetnika uopće. Uvijek se rado vraćam Šibenskoj šansoni, nastupit ću i ove godine, a nakon toga ćemo vidjeti što dalje. Kvaliteta mi je na prvom mjestu – otkriva Vukov.

Glazbenica je istaknula i kako joj je inozemna karijera uvijek negdje u podsvijesti. – Nisam se odvažila na taj korak, ali voljela bih pokušati – zaključila je Tina Vukov.

 

Ključne riječi

Komentara 4

LI
liliZG
12:30 14.04.2020.

potpuno se slažem da je bila premlada, i da su je forsirali zbog prezimena....

LI
LIGHT
19:36 14.04.2020.

Tina Vukov, mlada si bila Velika.. :) HR glazbena scena Te Treba.. 🍀🍀

Avatar patkovic
patkovic
11:37 14.04.2020.

mario nis ti ni lud

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije