Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmara u Portugalu

Pjevačica koju nazivaju jednom od najljepših žena svijeta oduševila fotkom u bikiniju: 'Nevjerojatna si'

Foto: PA/Pixsell
1/18
24.09.2022.
u 17:47

- Zabavan dan - napisala je Nicole Scherzinger pored fotografija na kojima je veselo skakutala po pijesku, a pratitelji su joj uputili brojne komplimente.

Pjevačica Nicole Scherzinger (44), koja slovi kao jedna od najljepših žena svijeta, svoje obožavatelje na Instagramu iznenadila je objavom iz Portugala. Nicole je pozirala na pješčanoj plaži u dvodijelnom crnom badiću koji je pokazao njezin bujan dekolte, ali i manekensku liniju. Kombinaciji je dodala sunčane naočale, a kosa joj je bila mokra dok na licu nije imala šminke.

- Zabavan dan - napisala je pjevačica pored fotografija na kojima je veselo skakutala po pijesku, a pratitelji su joj uputili brojne komplimente. "Goriš", "Dobrodošla natrag", "Wow", "Izgledaš nevjerojatno", "Posebna", pisali su.

Podsjetimo, Nicole je prošle godine odmarala na talijanskom jezeru Como te je tada podijelila svoju fotografiju u crvenom bikiniju i sve oduševila.

- Malo kasnim za nacionalni dan bikinija, ali inspirirao me kasni post Eve Longorije, pa nisam mogla odoljeti!. Ps. slikano prije špageta i kuglica mozzarelle - napisala je tada.

S njom je tada bio i njen dečko, bivši ragbijaš Thom Evans (37) kojeg je upoznala u X factoru. Ona prije baš i nije imala sreće u ljubavi, no čini se da je sada konačno pronašla svoju srodnu dušu. U prošlosti je ljubila vozača formule Lewisa Hamiltona i bugarskog tenisača Grigora Dimitrova, a te veze su neslavno završile.

VIDEO Kako je izgledalo posljednjih 12 dana nakon smrti kraljice Elizabete?

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Čudomix
Čudomix
20:08 24.09.2022.

Žene očekuju poštovanje od strane muškaraca a same od sebe rade robu...

GM
gmižić
19:29 24.09.2022.

Pratitelji oduševljeni

DU
Deleted user
18:47 24.09.2022.

Dobra je bakica još za nataslačit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije