Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Usamljena zvijezda

Pjevačica Jessie J raspisala ljubavni oglas: Želim vezu!

jessie
Pixsell
01.10.2012.
u 21:01

- Definirala sam se kao žena, postala sam nježnija, ženstvenija, profinjenija...Više nisam ona ratoborna, divlja djevojka od prije dvije godine. Treba mi netko tko će me voljeti - tvrdi zvijezda

Pjevačica Jessie J koja je nedavno izjavila da je biseksualka, u potrazi je za ljubavnim partnerom ili partnericom.

- Nije bitno kojeg je spola, bitno je da me nasmijava i čini sretnom - kazala je 24-godišnjakinja. Pred kandidatima koji će se boriti za zvijezdinu pažnju ipak je postavljen izazov - moraju skrbiti o njoj i držati je kao malo vode na dlanu.

- Definirala sam se kao žena, postala sam nježnija, ženstvenija, profinjenija...Više nisam ona ratoborna, divlja djevojka od prije dvije godine. Treba mi netko tko će me voljeti - tvrdi zvijezda pozivajući zainteresirane da joj se jave i ponude joj zagrljaj u hladnim zimskim danima koji su pred njom.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar targus
targus
21:25 01.10.2012.

..." moraju skrbiti o njoj i držati je kao malo vode na dlanu.".... dosta mi je takvih!!! Sve same " emancipirane" žene, a kad joj ne daš pusu, jer kraj nje prolaziš na wc, ..odmah si gad!!! Ne daj bože da joj " ne daš" za benzin, jer joj plača nije dovoljna!!!...nadam se da ne bude takva:)

IM
Immanuell
11:59 02.10.2012.

Ona ima 24 godine?!! Je li to netko pogriješio?! Izgleda kao da ima u najmanju ruku 34, ako ne i više..... Kako li će ta izgledati za 10 godina, kao stara baba.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije