Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon godinu dana

Pjevačica ostavila dečka jer je mislila da ju iskorištava zbog slave

jessie j
Foto: Instagram
1/5
15.10.2015.
u 22:48

Ljubav je pukla jer pjevačica smatra da njihov odnos nije bio iskren i da ju je Luke samo iskorištavao kako bi na račun njezine slave podigao svoj kredibilitet u glazbenoj industriji

Pjevačica Jessica Ellen Cornish, poznatija kao Jessie J, prekinula je jednogodišnju vezu s R&B pjevačem Lukeom Jamesom.

Ljubav je pukla jer pjevačica smatra da njihov odnos nije bio iskren i da ju je Luke samo iskorištavao kako bi na račun njezine slave podigao svoj kredibilitet u glazbenoj industriji. – Teško joj je, no tijekom ljeta počela je sumnjati u njihov odnos – kazao je izvor za The Sun.

Unatoč tome što glasnogovornik mlade pjevačice prekid nije htio komentirati u prilog tome da više nisu zajedno ide i to što je Luke prestao pratiti Jessie na društvenim mrežama. 

>>Jessie J objasnila zašto je još sama: Imam cipele, album i psa

>>Pjevačica Jessie J. odlučila obrijati glavu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije