Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jelena Karleuša

Pjevačica je neutješna, nije skrivala suze

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/7
25.05.2019.
u 10:41

Prošlo je 100 dana od smrti Jelenine mame koja je u 61. godini izgubila borbu s rakom.

Prošla je točno 100 dana otkako je preminula Divna Karleuša, mama pjevačice Jelene Karleuše i pjevačica je još uvijek neutješna i ne skriva koliko joj majka nedostaje.

Jučer je na Instagram storyju objavila video na kojem je pokazala tužno lice i suze, a nakon toga je objavila i fotografiju mame Divne koja je preminula u 61. godini nakon duge borbe s rakom. Mamina smrt nije jedina loša stvar s kojom se Karleuša bori zadnjih mjeseci.

Foto: Instagram Asos

Naime, nedugo prije smrti majke u javnost je dospjela i priča o njenoj ljubavnoj aferi s nogometašem Ognjenom Vranješom. Zbog toga je navodno bila pred razvodom od supruga Duška Tošića, ali zbog smrti Jelenine majke Duško je navodno odustao od razvoda.

Duško je sada u Kini gdje igra za jedan od tamošnjih nogometnih klubova, a Jelena i dalje živi u Beogradu s njihovim kćerima. Nakon što se doznalo za aferu Karleuše i Vranješa u medije su dospjele i poruke koje su razmjenjivali, ali otkriveno je i kako je Tošić navodno varao Jelenu.  

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Voljeni Maršal Tito Pajcek
Voljeni Maršal Tito Pajcek
11:12 25.05.2019.

Hvala ovom cijenjenom listu na ovakvom prekrasnom članku.

MA
marsovac
11:11 25.05.2019.

jako zanimljivo,..........napravite rubriku regija,.......tako da mi Hrvati nesmetano pogledamo ostatak.

Avatar ZvanicniBeograd
ZvanicniBeograd
11:39 25.05.2019.

Nije je bilo odavno u vecernjaku. Lepo je da ste se setili...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije