Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druga kći

Pjevačica Ivana Marić rodila djevojčicu, evo koje joj je ime dala

Foto: Davor Puklavec/pixsell
1/3
16.01.2018.
u 09:22

Pozdravljamo vas ja i moja mala, crna čupavica Vera Monika, napisala je Ivana na društvenim mrežama uz fotografiju na kojoj je s malenom Verom.

Pjevačica Ivana Marić na društvenim mrežama je podijelila sretnu vijest da je rodila.

Prije dva dana dobila je drugu kći kojoj je njena starija kći  odabrala ime Vera Monika. 

 

 

Toliko sam zaljubljena zadnja 2 dana da se zaista nisam stigla ni sjetiti društvenih mreža, objava postova i sl. Moju radost, zahvalnost, sreću i zadovoljstvo teško je opisati,  Bogu hvala. No, bit će vremena za to...zasad vas samo pozdravljamo ja i moja mala, crna čupavica Vera Monika - napisala je pjevačica i na podijelila fotografiju na kojoj je s malenom Verom. 

Ivana je u braku s fotografom Vjekom Šunjićem s kojim već ima osmogodišnju Vitu Mariju. 

1/7

Komentara 1

BE
Bela
09:26 16.01.2018.

Who the hell is Ivana Marić???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije