Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
detalj iz filma

Celine Dion u Parizu odala počast jednom od najpoznatijih filmova svih vremena, fanovi oduševljeni

Foto: Profimedia
1/7
04.07.2019.
u 21:52

Jednu od najpoznatijih pjesama filma Jamesa Camerona iz 1997. godine koji je dobio čak 11 Oscara, "My heart will go on", otpjevala je upravo pjevačka diva, Celine Dion.

Na pariškom tjednu mode, pojavila se popularna pjevačica Celine Dion koja je došla na reviju modne kuće Valentino, s kojom surađuje već godinama.

No, 51-godišnja pjevačica pojavila se nešto ranije u jednom potpuno ležernom izdanju, a detalj koji je nosila oduševio je sve njezine obožavatelje. Uz kratku suknju i bijelu majicu s natpisom kojim je pokazala koliko voli Pariz te karirani sako s razrezanim rukavima, Celine je iskombinirala slavno 'Srce oceana', ogrlicu iz filma "Titanik". Priča kaže da je dijamant od 56 karata pripadao Luju XVI.

Foto: Profimedia

U filmu je ogrlicu nosila Kate Winslet koja je glumila lik bogate djevojke, Rose DeWitt Bukater, zaručnicu bogatog Caledona Hockleya kojeg je glumio Billy Zane, koji joj je skupocjenu ogrlicu trebao pokloniti za zaruke. Nakon više desetljeća čuvanja ogrlice od potonuća Titanika, Rose baci 'Srce oceana', najpoznatiju filmsku ogrlicu, u dubine u kojima su pronađeni ostaci jednog od najpoznatijih potonulih brodova ikada.

Jednu od najpoznatijih pjesama filma Jamesa Camerona iz 1997. godine koji je dobio čak 11 Oscara, "My heart will go on", otpjevala je upravo pjevačka diva, Celine Dion. Pjesma je osvojila nagradu u kategoriji za najbolju originalnu pjesmu, a i danas izaziva emocije prilikom svakog njezinog nastupa.

Komentara 1

Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
22:27 04.07.2019.

Možda da su imali kajake na Titaniku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije