Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila svoju seksualnost

Pjevačica bijesna na tračeve: 'Naravno da me nervira, to se dečkima ne događa'

Foto: Profimedia
1/6
09.09.2019.
u 16:30

Pjevačica Rita Ora koja je nedavno nastupala u Zadru progovorila je o svojoj seksualnosti nakon mnogih glasina.

O slavnima često čitamo tračeve o njihovom ljubavnom statusu, a pjevačici Riti Ori je dozlogrdilo kako ju se uvijek povezuje s muškarcima s kojima se druži. Naime, u razgovoru s Daily Starom priznala je kako joj je to frusttrirajuće, a onda je progovorila i o svojoj seksualnosti.

- Naravno da me nervira, to se dečkima ne događa. Zašto ljudi ne pretpostave da je dečko s djevojkom? Uvijek je ta djevojka s njim. Imam puno muških prijatelja, puno atraktivnih muških prijatelja. To ne znači da imam s njima nešto više - rekla je Rita u intervjuu na ovogodišnjem GQ Men of the Year dodjeli nagrada. Istaknula je kako je s Liamom Payneom, bivšom zvijezdom One Directiona, samo dobra prijateljica, premda kruže glasine da ljubuju.

- Ja se divim ljepoti muškaraca i žena. Ljude vidim bez lica i bez spola, sve je samo do te osobe. U životu sam imala romantične veze i sa ženama i muškarcima - iznenadila je izjavom.

O tome je odlučila progovoriti nakon što su je prošle godine optužili za iskorištavanje biseksualnog motiva u njeznoj pjesmi "Girls", prvenstveno zbog stiha u kojem kaže da "Ponekad samo želim ljubiti djevojke, samo želim ljubiti djevojke". Tada je rekla da nikada ne bi namjerno nanijela štetu drugim LGBTQ ljudima ili bilo kome drugome.

- Trudila sam se biti suradnik LGBTQ zajednice tokom cijele svoje karijere i uvijek će tako biti. Pjesmu ''Girls'' sam napisala kako bih predstavila točan prikaz mog stvarnog i iskrenog iskustva u svom životu - obrazložila je pjevačica koja trenutno nije u vezi, ali priznaje da joj je cilj pronaći muškarca koji će se moći nositi s pritiscima i glasinama koje su povezane s njom.

- Teško je pronaći muškarca koji me neće krivo shvatiti, ali on postoji. Upoznala sam nekoliko njih - zaključuje Rita koja je poslijednjih godina ljubila glazbenika Calvina Harrisa i glumca Andrewa Garfielda.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar pmakovic
pmakovic
17:07 09.09.2019.

Homoseksualna promidžba - jadna da ne može biti jadnija.

IG
Ilija_Gregorić
17:16 09.09.2019.

Ne bi ona u Zadru nastupala da je ovaj intervju dala ranije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije