Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika obitelj

Pjevač za kojim su uzdisale žene diljem svijeta i njegov suprug ponovno postali roditelji!

Ricky Martin
Foto: Instagram
1/6
30.10.2019.
u 21:47

Početkom kolovoza pjevač Ricky Martin i slikar Jwan na Instagramu su podijeli prvu fotografiju svoje kćeri Lucie, a Martin je uvijek isticao kako želi veliku obitelj.

Pjevač Ricky Martin još jednom je obznanio kako je postao ponosni otac.

Na društvenoj mreži, Instagramu, u utorak je objavio fotografiju sina kojem su on i njegov suprug, Jwan Yosef, dali ime Renn Martin-Yosef. Veliko oduševljenje zbog proširenja obitelji ovaj par ne skriva, što se vidi i na njihovim sretnim licima na objavljenoj fotografiji.

Foto: Instagram screenshot

Dok je primao nagradu za zastupanje LGBTQ prava, u svom govoru Ricky Martin je otkrio kako će dobiti četvrto dijete. – Moja obitelj je ovdje, moj suprug Jwan, a s njim su i naši blizanci Valentino i Matteo. Volim vas puno cijelim srcem i vi ste moja snaga i moja svakodnevna inspiracija, vi me motivirate da radim ovo što radim i divni ste – rekao je Martin.

Latino zavodnik i njegov suprug, uz blizance, imaju i kćer Luciu, a Martin je u svom govoru rekao da je ona svjetlo njegova života.  – I moram vam najaviti da nam stiže i prinova, bit ćemo velika obitelj – otkrio je u rujnu i oduševio publiku koja je lijepu vijest popratila pljeskom.

Foto: PA/Pixsell

Početkom kolovoza pjevač Ricky i slikar Jwan na Instagramu su podijeli prvu fotografiju svoje kćeri, a Martin je uvijek isticao kako želi veliku obitelj. Ricky i Jwan u vezi su od proljeća 2016. godine, a u tajnosti su se vjenčali dvije godine kasnije.

Ključne riječi

Komentara 6

OB
ObrenM
01:50 31.10.2019.

Ovo je nastrano i gadljivo.

ZA
zac111
21:50 30.10.2019.

M A R Š!!

ZA
zac111
21:51 30.10.2019.

MA R Š!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije