Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razbjesnio fanove

Pjevač razljutio fanove neslanom šalom: 'Stvarno si bolestan'

Foto: PA/Pixsell
1/6
02.04.2019.
u 11:19

Čini se da fanovima kanadskog pjevača Justina Biebera (25) nije odgovarala prvotravanjska šala

Pjevač Justin Bieber (25) dobro je nasamario svoje fanove 1. travnja, ali čini se kako oni smatraju da je takva šala neslana. Osim svojih fanova, uspio je razljutiti i suprugu Hailey (22) kada je na Instagramu objavio fotografiju ultrazvuka na kojem se vidi beba i napisao da će postati otac.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Prvo je uslijedio niz čestitki uz oduševljenje obožavatelja, a onda su shvatili da je fotografija ultrazvuka identična onoj na Google tražilici. Fanovi su shvatili kako se Justin odlučio našaliti za prvi travnja.

– Jako smiješno – napisala je u komentar Hailey neimpresionirana njegovim stilom šale.

– Ovo je toliko neukusno da mi se gadi, stvarno si pretjerao s ovime. Stvarno si bolestan – ljutili su se fanovi. Objavivši potom fotografije supruge kod liječnika gdje joj doktori pregledavaju trbuh, Bieber je samo dolio ulje na vatru, a fanovi su nastavili bjesnjeti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

If U thought it was April fools

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

– Ako ste mislili da se samo šalim za prvi april, razmislite opet – bio je uporan Justin. Nekoliko sati poslije i dalje je nastavio živcirati fanove s takvim objavama. Bieber je objavio još jednu fotografiju ultrazvuka, ali je ovog puta na ultrazvuku bio pas, a ne beba.

Foto: Instagram/Screenshot

– Čekaj malo, danas je prvi travnja – napisao je, a u komentarima je uslijedilo pljuvanje.

– Ti si budala, shvatili smo to još prije tri sata, stvarno nisi normalan – bili su i dalje ljutiti obožavatelji.

Ne bi bilo toliko reakcija da Justin i Hailey prije nekoliko dana nisu izjavili kako ne planiraju imati obitelj dok se njegovo zdravstveno stanje ne popravi tj. dok se ne izbori s depresijom.

Ovi poznati glumci i voditelji su umrli tijekom snimanja.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar dr._Vrapčello
dr._Vrapčello
11:24 02.04.2019.

Fanovi su kao levičari: non-stop 'uvrijeđeni' i treba im 'titrati'.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije